RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 11130|回復: 126
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的怪獸號(SAVAGE 25)回憶錄

monsterken 發表於 2012-4-5 01:18:15 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
依排講得沙豬多....諗返個時架怪獸號好多野~~~~諗住同大家分享下~~~當時隻豬由同事手上送左俾我...初到我家.....周身都係廚房油漬....

登錄/註冊後可看大圖

同當時新買既HSP合照~~~

登錄/註冊後可看大圖

跟車返黎....仲係用FM接收...

登錄/註冊後可看大圖

第一時間換GT3B先~~~

登錄/註冊後可看大圖

樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:20:20 | 只看該作者
隻豬準確後第一次入吸玩~~~~兩架油車...仲要步兵...仲慘過擔泥...無法啦~~

登錄/註冊後可看大圖

爽耶....

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:22:36 | 只看該作者
玩完拉走都幾飽下......拉到個車袋都爛埋...

登錄/註冊後可看大圖

開心過後..........SERVO SAVER KO了......要去配.....無計....快X吧....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:25:12 | 只看該作者
最終係電魔買到~~~六十幾蚊接掂~~~~

登錄/註冊後可看大圖

不過....壞完一樣.....到個ROTO START個制KO左......個時又無盤川.....只可以落鴨記了...

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:27:21 | 只看該作者
事隔一個月...第二次落吸, 覺得淨係帶隻豬己經好開心~~~~當時佢仲著既自己出世個時件衫~~~

登錄/註冊後可看大圖

點知玩到.....衫又穿.....腳又斷....

登錄/註冊後可看大圖

樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:29:50 | 只看該作者
衫爛左自然要買架啦~~~~左搵右搵~~~終於搵到個啱心水啦~~

登錄/註冊後可看大圖

出黎行~~~~預左要買~~~~~一不做!!!!二不休!!!我哼!!!!!!

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:32:20 | 只看該作者
幫佢剪衫都剪左兩晚.....為隻豬.....手指頭腫都要........剪!!!!!

登錄/註冊後可看大圖

初初諗住剪埋個F150落去...不過都係留返俾TA-02吧啦...

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:34:04 | 只看該作者
搞掂!!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:36:53 | 只看該作者

當時同埋新加入TEAM C SC 2WD 合照~~~~

登錄/註冊後可看大圖

為清潔同整啲濕星野.......一個通宵了.....

登錄/註冊後可看大圖

ford 發表於 2012-4-5 01:37:38 | 只看該作者
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:39:10 | 只看該作者
見對鞋仔開始唔係好得....買對新款原裝鞋俾佢...點知.....17MM....佢原裝係14MM..點好..

登錄/註冊後可看大圖

最終.......................唉..........

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:39:53 | 只看該作者
唉...........前後成千蚊咁濟...

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:44:28 | 只看該作者
新舊對比

登錄/註冊後可看大圖

差唔多搞掂~~

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:48:01 | 只看該作者
順便換埋啤鈴~~~

登錄/註冊後可看大圖

換埋油門推桿~~

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:49:32 | 只看該作者
錢呀~~~

登錄/註冊後可看大圖

時間呀~~~

登錄/註冊後可看大圖

樓主| monsterken 發表於 2012-4-5 01:50:19 | 只看該作者

起步~~~

登錄/註冊後可看大圖

下回待續~~~
tonykeroro 發表於 2012-4-5 02:03:18 | 只看該作者
ching 都好錫佢( savage),比心機
RC_BRYAN_RC 發表於 2012-4-5 02:59:09 | 只看該作者
好感人...very touching...
punchan 發表於 2012-4-5 07:49:46 | 只看該作者
小弟睇完,有D同惑!
Allan007 發表於 2012-4-5 08:22:10 | 只看該作者
我都想玩番沙豬呀