RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hkmario
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請小心飛行

關閉 [複製鏈接]
solaris8x86 發表於 2014-2-11 13:14:01 | 只看該作者
catmay自插

catmay 發表於 2014-2-11 13:35:21 來自手機 | 只看該作者
頂……香港真多儍佬,成日自己笑!
solaris8x86 發表於 2014-2-11 13:50:44 | 只看該作者
catmay 自插

都係多得各下肯自動獻身成供品
catmay 發表於 2014-2-11 14:24:10 來自手機 | 只看該作者
冇你以為自己係689, 引來萬箭穿心,这裡又怎會熱鬧?其實我受壇主所托提高收視,壇主很感激你,想分紅比你!
solaris8x86 發表於 2014-2-11 14:30:48 | 只看該作者
catmay自插

我地收視一向偏高...上路時...一路好走...。
catmay 發表於 2014-2-11 14:43:58 來自手機 | 只看該作者
說話由己出,因果亦循環,咒詛之語,最終返回身邊!
solaris8x86 發表於 2014-2-11 14:53:07 | 只看該作者
catmay自插

flyarr 發表於 2014-2-11 14:58:52 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-11 12:40
只係你自己IQ logic有限,我一直在利用你在格離台吹騙, 引多喲sample過黎,於是我昨日再張本貼上半部內容 ...

哇, 真係開始精神分裂, 就來講到創造宇宙都係佢一手搞出來..

呢道幾十人都勸過你小心飛行, 你都唔肯聽話, 各位可以慳返啖氣, 對位癲佬真係講乜都無用
catmay 發表於 2014-2-11 15:01:46 來自手機 | 只看該作者
自我安慰也是好事,过多便伤身!都係帶定花生去南生圍,睇住某君比人塔的精彩一刻!
solaris8x86 發表於 2014-2-11 15:03:58 | 只看該作者
flyarr自插

catmay 發表於 2014-2-11 15:11:30 來自手機 | 只看該作者
冇人中过你招,又点会主动出擊?
solaris8x86 發表於 2014-2-11 15:32:35 | 只看該作者
catmay自插

你睇你自己,你自己既思圍就不繼咒詛自己。Wi-FI (OFDM)丶Futara (FAST)丶JR (DSSS)丶Spectrum (DSM) 全部都係數碼變頻技術,物理上都變左頻,jam條毛咩。你自己心裏一直有隻鬼,至比人哋咁容易哋扇動,對自己玩開都唔了解自己使用嘅技術,為求乎合自己口味,就用個自己想聽嘅解釋,話人地jam你,我2013年下半年譲足你哋成年比你吔飛先,都係為迎合你哋心理壓力嘅口味,自問都算係咁。放唔放得底,咒唔咒自己,其實自己決定。
catmay 發表於 2014-2-11 15:59:52 | 只看該作者
你嘅出現可以令多人同時受害, 確是值得多謝!!
你講乜都錯, 但係有樣你做得好啱, 你無出現嘅日子, 大家都唔使買新機!!
littlestep 發表於 2014-2-11 16:03:02 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-1-14 11:23
啲確....其實差佬一直都拉唔到仼何一個富山嘅師兄,反而電訊管理局就拉到人,真係天下奇聞,我其實舊年已 ...

其實大家唔好咁串, 盡量唔好搞串場, 一般都冇咩大事O既.我唔了解呀太陽兄O既現場狀況.   不過南生圍出名係放機主場...
真係唔知行人搞串舍PARTY 定係 飛機了.
如佢在旺角行人專區產人個頭,比人小到開花都係底能死.

但都係希望太陽兄了解, 遊戲規則個主權唔係飛機友手上, 而係在班食包飯冇屎呵O既道德能手上.
只要在香港,有人要報警,差佬要玩野, 加埋東張西望呢O的仆 街  TBB 搞下GAG  自然入哂.
最後唔著O既都係一大班飛機友..

catmay 發表於 2014-2-11 16:03:12 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-11 15:03
歸跟到底就係你週圍扇動人吔,人地才要出醜,日後.... 希望你仲有地方方飛機。
...

守則第一條 : 飛行器要遠離人群, 你偏卻進入人群!!

行為直接反映人格.
solaris8x86 發表於 2014-2-11 16:14:05 | 只看該作者
catmay自插

無哎,日日同我一齊飛南生圍的機無人有事哎,又有Apache, 又有450,又有550。一直得你幾件野係最jam個鐵線綱乎近叫之話,所以咪話你特別弱囉,自己都否唔知自己用緊乜,頭腦又特別容易比人扇動。今日之後,個咒睇怕要陪你一世囉。放心啦,我地唔會話比你屋企人知你今日嘅醜事嘅....。
solaris8x86 發表於 2014-2-11 16:20:28 | 只看該作者
littlestep 發表於 2014-2-11 16:03
其實大家唔好咁串, 盡量唔好搞串場, 一般都冇咩大事O既.我唔了解呀太陽兄O既現場狀況.   不過南生圍出名 ...

放心喇,你信佢真係夠膽報警咩,報條毛呀? 佢報咗警咪反而比全香港同業狂插,佢頭腦轉數慢,比佢叫下反而大家有小醜睇下,亦無大外。
littlestep 發表於 2014-2-11 16:20:34 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-3 15:08
我其實希望多啲新仔入黎發下意見,攻擊下又好,幫手推下本貼,新年琉琉又可以幫我解悶,實在一具兩得。ha ...

其實我早就對香港呢O的活動死哂心...
不如考慮下跟我咁返大陸飛
現場330V 57AH 無限電源供應, 車停訪邊唔使做步兵..

同場幾架X7 同6軸私片,    都唔怕危險
又多第一手新產品試用

最後!! 雖然話公家地方大家都有權使用.
但香港幾時變到咁共產化?
以前, 從來都係各有各小圈子你玩你O既, 我做我O既..
飛機友唔搞直昇機友,  車仔友唔會搞個天.
大家有大家各自O既規律自動平衡.

而家O的人好喜歡踏過界,  香港咁多交野地方你係都要去人地個飛場搞野外路出, 又唔見係去濕地公園搞野戰投訴O的炮友影你私檼.?
就好似O的忍樣好LIKE 在單車徑步行談心一樣,   你可以話行人永遠有使用權, 紙上談兵永遠勝利的
但比人炒到飛起死Q 埋我第一個拍手掌. 可憐O既只係個車友白受罪.

道德講就大能哂,  但世界真係咁只會大亂,不能運作.

點解上次我又要小柒個條白痴, 只因場地不同.  並不是2把不同的呎.

littlestep 發表於 2014-2-11 16:23:38 | 只看該作者
138168 發表於 2014-2-3 20:42
師兄, "無敵是最寂寞"相信適合你, 師兄的飛行技術超高, 小弟佩服之至.
小弟學飛直升机20幾年, 近年玩船較 ...

14MZ   哂電呀....
而家飛唔使FUNCTION 了.

12FG 都吃灰去, 而家用DEVO10  又輕又好用.

20年..??同我差唔多呢...? 機械GRYO 玩起.

solaris8x86 發表於 2014-2-11 16:23:53 | 只看該作者

師兄,飛大陸邊到到哎?