RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 鐵佬
打印 上一主題 下一主題
收起左側

猛虎之咆哮(VOLVO OLYMPIAN II-YN3RC18Z4 (S3V 11M)1/10/07更新 吼.................

kachunsky 發表於 2007-6-29 14:37:02 | 只看該作者
架車咁重...直出我怕出事..
james891031 發表於 2007-6-29 20:20:35 | 只看該作者

回復 #168 kachunsky 的帖子

唔怕,你架車咁硬
點撞都唔怕
kachunsky 發表於 2007-6-29 20:21:49 | 只看該作者
AltezzaMak 發表於 2007-7-15 18:45:58 | 只看該作者
請問d玻璃窗黑膠邊用咩整架? 幾似喎~
 樓主| 鐵佬 發表於 2007-7-15 18:55:33 | 只看該作者
HAHAHAHA個POST又升番上黎,窗邊黑色的膠邊你估下係咩物料............HAHAHAH,可以PM我嫁.
B12 發表於 2007-7-17 16:15:04 | 只看該作者
Just want to ask how to make the windows frame?
It's very detail and beautiful actally. I hope to do the same quality as you..
(*I must continue my work at the end of this year!!!)
 樓主| 鐵佬 發表於 2007-7-17 21:07:57 | 只看該作者
原帖由 B12 於 2007-7-17 16:15 發表
Just want to ask how to make the windows frame?
It's very detail and beautiful actally. I hope to do the same quality as you..
(*I must continue my work at the end of this year!!!)

.......................唔該有無翻譯@@"
Doughboy 發表於 2007-7-17 21:29:56 | 只看該作者

**我估
想問你點整D窗邊?
做得好詳細與美觀, 希望和你做得一樣的美麗
(一定會繼續我的工作, 年底前完成) or (年尾再繼續我的工作)

**Babel Fish Translation
請想要問怎麼做窗架? 它actally 是非常細節和美麗的。我希望做質量和你一樣。(* 我必須繼續我的工作在今年底!!!)

B12 發表於 2007-7-17 21:40:04 | 只看該作者
Actually I cannot type Chinese in my computer because I just only how to use Q9. However, I am using
English Windows and so I cannot use the software. So sorry about that mate!

This one is correct:
**我估
想問你點整D窗邊?
做得好詳細與美觀, 希望和你做得一樣的美麗
(年尾再繼續我的工作)<-- Which is Dennis Trident with DM-5000 body (Cityflyer)
Doughboy 發表於 2007-7-17 21:54:04 | 只看該作者
  will you play together? 期待有好多巴士一起行
james891031 發表於 2007-7-17 22:04:50 | 只看該作者

回復 #176 B12 的帖子

係唔係22XX?

我整緊736
 樓主| 鐵佬 發表於 2007-7-18 06:13:47 | 只看該作者
明白了,我英文極之差,thx all
B12 發表於 2007-7-18 08:01:22 | 只看該作者

回復 #178 james891031 的帖子

it's 2135...
and...how's your 736?
DieselEngine 發表於 2007-7-18 08:15:07 | 只看該作者
原帖由 鐵佬 於 15/7/2007 06:55 PM 發表
HAHAHAHA個POST又升番上黎,窗邊黑色的膠邊你估下係咩物料............HAHAHAH,可以PM我嫁.

如果係整利蘭S3BL就好了, 但S3V都幾好.
點解整老虎豪都唔整老虎蘭......
AltezzaMak 發表於 2007-7-18 17:07:09 | 只看該作者
原帖由 DieselEngine 於 2007-7-17 14:15 發表

如果係整利蘭S3BL就好了, 但S3V都幾好.
點解整老虎豪都唔整老虎蘭......

假如尾期黑窗計, S3BL同S3V差唔多o者, S3V30車咀更同S3BL一樣~
DieselEngine 發表於 2007-7-18 19:58:00 | 只看該作者
原帖由 AltezzaMak 於 18/7/2007 05:07 PM 發表
假如尾期黑窗計, S3BL同S3V差唔多o者, S3V30車咀更同S3BL一樣~

感覺上,

利蘭先係一哥.
富豪=翻版.

個軨&尾燈兩回事......
AltezzaMak 發表於 2007-7-18 20:05:32 | 只看該作者
原帖由 DieselEngine 於 2007-7-18 01:58 發表

感覺上,

利蘭先係一哥.
富豪=翻版.

個軨&尾燈兩回事......

一哥, 咁要整S3BL1先得~
 樓主| 鐵佬 發表於 2007-7-18 20:26:36 | 只看該作者
點解會揀老虎豪呢,因為我最欣賞對雞翼窗,車尾上層尾燈及車頭方燈,好鬼型的................
dg8380 發表於 2007-7-20 00:56:50 | 只看該作者
我感覺你部巴士好單薄
唔知道會唔會一撞就散晒
我現在研究緊  張車身收藏入支架內 加強防撞能力
我現在想整多巴士 想整祖比倫!
chan951130 發表於 2007-7-20 03:22:51 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2007-7-20 00:56 發表
我感覺你部巴士好單薄
唔知道會唔會一撞就散晒
我現在研究緊  張車身收藏入支架內 加強防撞能力
我現在想整多巴士 想整祖比倫!

加油