RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: michaelcheung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

VELOX V8 裝新車

stanley_wwy 發表於 2009-7-11 10:36:46 | 只看該作者
NTK 發表於 2009-7-11 11:54:55 | 只看該作者
蛇仔都好好呀, 玩到個個大男人變八婆.
alexcheung 發表於 2009-7-10 22:26

唔好o甘无品 ,有人喜欢羊同TRC,有人喜欢蛇同ACO,各有各喜好,无人迫到你.如果你觉得我地对'羊'有失实你可以提出以正视听,又或者你觉得'蛇'o既缺点仲多o既可以分享吓.去边度玩同玩乜野车,每个人都有自己的理由.你无必要o甘.
winclearly 發表於 2009-7-11 19:58:31 | 只看該作者

係啦...勁啦勁啦
stanley_wwy 發表於 2009-7-11 10:36

只系當日好運姐....
BeLeBaLa 發表於 2009-7-11 22:49:48 | 只看該作者
看今年8月世界賽,就知邊架好................................................
macau-rc 發表於 2009-7-9 11:44

also need to depends on the driver too.
Kitracer 發表於 2009-7-12 00:03:46 | 只看該作者
I thought this thread is about building a Velox V8 car
993r 發表於 2009-7-12 00:07:35 | 只看該作者
只系當日好運姐....
winclearly 發表於 2009-7-11 19:58

咦,c-hing 咁勁,當日係點嬴!?支後仲贏過嘛?分享吓d心得好嘛?
winclearly 發表於 2009-7-12 00:42:06 | 只看該作者
咦,c-hing 咁勁,當日係點嬴!?支後仲贏過嘛?分享吓d心得好嘛?
993r 發表於 2009-7-12 00:07

呵呵...只系當日天氣炎熱,佢副偈頂吳順,最後1圈死火,我咪偷雞成功,跟著之後塲環球盃8仔我第3,高手不知什麼位置,再跟著塲京商8仔,我第2,但頭車吳系佢....
之後高手進步神速...我依家只有2至3成机會先至偷雞贏到佢,
但上塲環球盃,高手就好似失準d....
stanley_wwy 發表於 2009-7-12 21:23:11 | 只看該作者
I thought this thread is about building a Velox V8 car
Kitracer 發表於 2009-7-12 00:03

係呀....無啦啦有d師兄又影張舊蛇相出黎, 又問你係咪咩高手唔高手, 又手打牛丸, 又問人嬴過呢個果個高手未, 咪離晒罩囉

rc-evo 高手雲集, 玩o既車種又多, 有d 回post 接受唔倒不同意見, 有d又借其他高手之名"拋"其他師兄, 有d更九唔搭八牛丸薯仔都出埋, 都唔係討論緊架 V8 掂唔掂囉.
gq西 發表於 2009-7-12 22:21:09 | 只看該作者
成班永折腳踩場 不同意見九噏 ( last reply )
stanley_wwy 發表於 2009-7-12 22:47:18 | 只看該作者
gq西 發表於 2009-7-12 22:21

呢個場係rc-evo, 唔係包場廣告區......大家都可以參與討論........咩叫踩唔踩場?.....諗唔倒野講就牛丸薯仔, 冇理據討論就嘗試起人底, .....真冇品.........

閣下係其他討論區超冇品就聽得多, 係rc-evo 唔該守下呢度規則同良好討論氣氛......"anywhere" - I hope you really mean it - last reply

我地一向係呢度討論只講道理, 不包括商業因素, 你就唔知.

呀"初級會員" 西兄....點計都係你後到 .....呀老板你要鬼鬼鼠鼠係rc-evo 開個衰衰咁又要影射某車呔brand o既account 係度up三up四, 九唔搭八, 實屬可悲...... 咁鍾意起人底, 駛唔駛係度講下閣下係邊位? 請尊重大家, online 討論就係online 討論.
justinwan 發表於 2009-7-13 00:50:18 | 只看該作者
講咁多做mud 春...撻車係la ......上amb 睇下邊架快 .....amb 吾會冼人又無d 8 婆up 3 up 4 !!!.....
NTK 發表於 2009-7-13 15:04:09 | 只看該作者
gq西 發表於 2009-7-12 22:21

琴日赛事又改期呀,唔怪得o甘得闲啦,唔够人报名定太阳唔够晒呀...你都末讲粗口o甘快就 last reply... ,
只羊摆明就系中德混种,又系度标磅 "Made In Germany",有欺偏之嫌...老实o的好...
由春茗改到端午,又改到中秋.....不如一次过冬至跑晒全年赛事啦
RCwing 發表於 2009-7-13 20:14:12 | 只看該作者
134# NTK

咁咪叫什种羊.(中德混种)
 樓主| michaelcheung 發表於 2009-7-15 11:00:23 | 只看該作者
本想分亨裝車樂趣,但最後變成單打比賽,真係有D唔開心,Anyway 都希望再同有興趣的朋友分享.

裝個brake先
 樓主| michaelcheung 發表於 2009-7-15 11:19:11 | 只看該作者
136# michaelcheung
Thomson 發表於 2009-7-15 12:14:31 | 只看該作者
多謝Michael兄分享, 期待早曰有上傳更新。
superx 發表於 2009-7-15 12:19:07 | 只看該作者
Thankyou Mr Michael share , not too much share story or demo car show in this forum.
raman9551 發表於 2009-7-15 13:00:00 | 只看該作者
good sharing
tekin708 發表於 2009-7-15 16:10:24 | 只看該作者
waiting your update photo
sdan321 發表於 2009-7-16 02:12:22 | 只看該作者
好正嘅車架