RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kaka820
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MMS 換完毯!!

Sunday_Driver 發表於 2012-3-20 13:49:08 | 只看該作者

C Hing 講有車場唔比加 fet 玩的一點, 係真ga..........

最後連車場都 .....
wing1203 發表於 2012-3-20 13:55:43 | 只看該作者
我大約知係咩原因,其實我地係度嘈都冇用,mms唔可用綿胎已經係事實,玩綿胎既可以選擇去另一個場,膠胎既兩邊都可以去,我地只可期望有一日會解除呢個禁令
feihung 發表於 2012-3-20 13:55:42 | 只看該作者
HN577 發表於 2012-3-20 13:27
請問師兄,是否比左1年入場費,宜家淨返10個月冇得玩棉呔好不甘,如果唔係的話,下次去另1個場玩棉呔便是了,何 ...

師兄問得好及高,租樓睇來正常都吾會一次比丨年租啦,我要指出就係由上星期三晚已導至本人無再在該塲玩本人的車啦 。再者,最大問題所在係吾關棉胎事,為何老作係棉胎破壞張毯?我只想論出事實的真相。
feihung 發表於 2012-3-20 13:57:47 | 只看該作者
回復 wing1203 的帖子

I agree.
ellis 發表於 2012-3-20 14:35:28 | 只看該作者
wing1203 發表於 2012-3-20 13:55
我大約知係咩原因,其實我地係度嘈都冇用,mms唔可用綿胎已經係事實,玩綿胎既可以選擇去另一個場,膠胎既兩邊都 ...

Brother, 咩原因唧...........pm我, 我又八下先~
feihung 發表於 2012-3-20 15:08:12 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-3-20 13:08
你都應該收下嗲啦,你睇下你寫乜?真係不知所謂

字係吾係咁寫咖!
Yinbb 發表於 2012-3-20 15:24:17 | 只看該作者
回復 feihung 的帖子

haha~~真真正正的不知所謂,仲要扭計~
luenfat 發表於 2012-3-20 16:22:44 | 只看該作者
講笑咁講:其實可不可用(臘青)來做跑道,如果可以就可解決問題。
crazyhendry 發表於 2012-3-20 17:00:51 | 只看該作者

其實日本仔同歐洲佢地都係用膠胎唔用綿胎都係咁,又有咩問題,咁場主覺得對自己條track有影響,咁場主都係為自己利益著想,咁又好正常,一直用開唔無事,唔等於以後都無事的,發現有問題,咁做返正常,又有什麼問題,有問題唔處理又對嗎?只為自己一時的快樂,而不理其他人的感受又對嗎?如果覺得自己咁有道理,咁自己開場,人地個場係點係人地的事,場主做得決定係有佢的理由,接受與否係閣下的事,唔好話場主
3wy2h 發表於 2012-3-20 17:05:51 | 只看該作者
其實。。既然香港唔止MMS一個場,又既然其他場可以用海綿胎……咁,仲有爭論的必要嗎?
sr20ken 發表於 2012-3-20 18:40:34 | 只看該作者
feihung 發表於 2012-3-20 13:55
師兄問得好及高,租樓睇來正常都吾會一次比丨年租啦,我要指出就係由上星期三晚已導至本人無再在 ...

我都覺得你既問題係:綿呔點解會破壞張地毯都有興趣知。因為我去過其他國家的mini-z場都係吾卑玩綿呔。有D一定要用Kyosho呔的。我甘講吾係話同意綿呔會破壞地毯。我係吾知又不才而找不到証據。希望有高人指點。
niwadaisuke 發表於 2012-3-20 20:53:35 | 只看該作者
wing1203 發表於 2012-3-20 13:55
我大約知係咩原因,其實我地係度嘈都冇用,mms唔可用綿胎已經係事實,玩綿胎既可以選擇去另一個場,膠胎既兩邊都 ...

我又要知~PM話我知丫
wing1203 發表於 2012-3-20 21:34:57 | 只看該作者
niwadaisuke 發表於 2012-3-20 20:53
我又要知~PM話我知丫

31號先話你知
niwadaisuke 發表於 2012-3-20 22:11:07 | 只看該作者
wing1203 發表於 2012-3-20 21:34
31號先話你知

吊我癮
fung0083 發表於 2012-3-21 00:42:23 | 只看該作者
小弟見識少丫,想問吓。以前上去玩,只見有師兄用膠呔,玩完排排電要清呔屎,張毯又鬼死咁咬。但係海棉出咗冇幾耐,張毯就開始甩毛,張毯上既呔屎不奕而飛,再過多幾個月仲無情情撕開咗幾窿。有冇師兄、前輩可以教教我呢個無知既人種係咩天氣現象?

樓主| kaka820 發表於 2012-3-21 02:17:30 | 只看該作者
rcfire 發表於 2012-3-21 10:01:17 | 只看該作者

我 fxck你 母 X商,出台垃圾Mini x给人玩,玩d你d人dog 下 dog下,比赛禁止用硅胶胎,海面胎,你无野啊。大七晒啊,橡胶胎,同理,上面有意见的人,去fxck下x商啦,有本事无7玩miniz咯,
系嘎拉,x商大7晒啊,吹你涨啊。。。。。有本事出台车醒过miniz咯,人地比赛系规定橡胶胎嘎拉,就连首席设计师xxx生都要d代理禁止d人使用硅胶胎,海面胎。你甘7中意用海面胎,米稳个地方玩得的去玩咯,人地吾给你玩,你系度吵,有乜意思啊,地球吾欢迎你啊!
crazyhendry 發表於 2012-3-21 10:49:10 | 只看該作者
其實睇咁多文,好想知道係唔係一定要有海面胎,先可以玩到,無海面胎就玩唔到,記憶中以前只得橡胎,都係咁玩,重見好多人玩,玩得好開心,但現在睇到好似唔比用海面胎,就好似殺你咁,其實玩車仔,又唔駛咁動火的,出得來玩,又何必要咁呢!
daimashing 發表於 2012-3-21 11:33:36 | 只看該作者
回復 3wy2h 的帖子

到我出聲啦,,,當然我可能冇資格講、但的確海棉呔可以令我啲廢車手變車神!不過人系會進步架!我都玩緊膠呔!駒駒一條膠呔難到X~power?二樓板ok呀!如果系真的話。。。。。。。試想想冇mms你地可以出到海棉呔!冇京商個車架你地口的海棉呔有用咩?為咗海棉呔放棄品牌對車架的發展!我都唔敢比我個仔玩啲口甘死咕咕架車!
HN577 發表於 2012-3-21 11:55:21 | 只看該作者
無論如何十卜MMS