RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kaka820
收起左側

MMS 換完毯!!

casper 發表於 2012-3-17 12:12:42 | 顯示全部樓層
回復 Yinbb 的帖子

唔明果個係你, 如果覺得有問題, 我一開波就唔請佢上黎我屋企啦~~ 但鬼叫當時自己一個人係屋企悶到死, 叫多d 人氣都好咁啦, 咁請得佢上黎就即係唔介意啦~~ 但點知, 好喇, 依家我d 咖啡多人飲喇, 個個都話要上黎, 我就同佢講, 喂, 你整爛晒我張沙發, 我其他人點坐呀, 嗱, 你就一係唔好上黎, 一係就換番個正常既屎忽先好黎呀, 咁合理嗎!!!!!

喂, 佢鐘意左我既咖啡, 佢好想可以繼續飲, 而且個屎忽有牙我都唔想, 我一出世個屎忽就係咁, 佢就話, 不如咁啦, 張沙發爛左我賠番俾你, 攞人幫你換過張啦, 我只係想開開心心飲杯咖啡姐, 我對你既咖啡有感情. 但我就話, 你冇野呀, 你知唔知我最怕就係換沙發, 次次換完冇左個屎忽位~~

呀Yinbb 兄, 如果你係果個人, 你又有何感受呢 !!!!
casper 發表於 2012-3-17 12:35:29 | 顯示全部樓層
MMS 換毯, 我滿心歡喜, MMS 週年紀念, 應更歡喜.

我唔明既係, 做咩點都唔可以留一點 "如"地, 要另當左MMS 係另一個家既車友唔開心~
我明既係, 係自己唔應該放太多感情係一處只從商業角度出黎既車場~

現在有既只有心痛同眼淚!!!
HN577 發表於 2012-3-17 12:40:59 | 顯示全部樓層
其實點解海綿呔會整壞張地毯?如果係既話另一個車場張毯又唔見爛既?
yeung601 發表於 2012-3-17 12:55:17 | 顯示全部樓層
回復 casper 的帖子

哇 這個比喻好正比個讚你
請問師兄你屋企在那,可否給我及我的友人一同到來嘆杯咖啡
不過㕷們的屁股牙比較多,又長,坐你的沙發你也應該不會介意,好期待這一天。
希望方便提供你家的地址等小弟可早日通知各方屁股有牙的好友到來拜訪
casper 發表於 2012-3-17 13:00:30 | 顯示全部樓層
回復 yeung601 的帖子

冇, 只係心中感受, 我唔係要去串人或點樣~
casper 發表於 2012-3-17 13:02:47 | 顯示全部樓層
回復 yeung601 的帖子

請你飲番杯啦 ^^

Yinbb 發表於 2012-3-17 13:06:00 | 顯示全部樓層

你都無答到人地屎忽有牙,你又比唔比人坐你張沙發. 人地著釘鞋入屋你又比唔比?可能隻鞋仲踩咗屎架喎.
boomerhk 發表於 2012-3-17 14:33:40 | 顯示全部樓層
cptkirk9 發表於 2012-3-17 15:57:21 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-3-17 13:06
你都無答到人地屎忽有牙,你又比唔比人坐你張沙發. 人地著釘鞋入屋你又比唔比?可能隻鞋仲踩咗屎架喎 ...

佢個比喻就講咗當初無乜人就無論你有無牙,着唔着釘鞋都俾你入,但到人多番時又覺得你整爛佢啲嘢,唔想你入嚟! 明未?
Yinbb 發表於 2012-3-17 16:04:51 | 顯示全部樓層
cptkirk9 發表於 2012-3-17 15:57
佢個比喻就講咗當初無乜人就無論你有無牙,着唔着釘鞋都俾你入,但到人多番時又覺得 ...

呢個咪即係供求問題囉,我一早明佢講乜啦. 我都話,你地咪唔好上去玩囉,遲D無人去玩,MMS應該會比人用返海綿呔.
cptkirk9 發表於 2012-3-17 16:21:36 | 顯示全部樓層
Yinbb 發表於 2012-3-17 16:04
呢個咪即係供求問題囉,我一早明佢講乜啦. 我都話,你地咪唔好上去玩囉,遲D無人去玩,MMS應該會比人用返海綿 ...

咁其實你都係未明, 這不是供求問題, 是“有事鍾無豔,無事夏迎春”
Yinbb 發表於 2012-3-17 16:40:25 | 顯示全部樓層
cptkirk9 發表於 2012-3-17 16:21
咁其實你都係未明, 這不是供求問題, 是“有事鍾無豔,無事夏迎春”

人地唔會同你講心,所以無夏迎春存在,只會當無人去果陣時,再諗第二D優惠引你去.例如比人用海綿呔,或減價.
Yinbb 發表於 2012-3-17 16:42:32 | 顯示全部樓層
當場主執左笠,唔通你又喺樓下瞓地扭人地開返個場比你玩呀?人地都蝕水執,唔通你仲叫人開返檔?
GarySin 發表於 2012-3-17 21:57:37 | 顯示全部樓層
現在mini-z的車友真可愛
小小事就可以講到咁多嘢出嚟,又咩限電/限控/限XX...ETC
仲將你地講果個品牌同京商一樣咁把炮,我係果個老細都會笑

你班小丑唔鐘意咪過主囉
不過都好開心,我一路睇一路笑
Tommy_Boy 發表於 2012-3-17 23:49:30 | 顯示全部樓層

各位大家好!我係MMS兼職管理人員 Tommy
在2012年1月中 , MMS已簽訂了兩年的租約
更為跑道換上新的地毯,計劃未來
推行各類型的mini-z賽事
所以各位車友可以安心投資Mini-Z產品.
根據我們的經驗,為減少甩毛的現象,MMS已決定所有遙控車只可選擇膠軚在跑道行駛,很抱歉!
若車友違反規則將立刻作出口頭警告,請尊重我們的決定!

r470620 發表於 2012-3-17 23:59:05 | 顯示全部樓層
回復 Tommy_Boy 的帖子

讚!
bmw740i 發表於 2012-3-18 00:18:11 | 顯示全部樓層
Tommy_Boy 發表於 2012-3-17 23:49
各位大家好!我係MMS兼職管理人員 Tommy
在2012年1月中 , MMS已簽訂了兩年的租約
更為跑道換上新的地毯, ...

好!!  支持!!!  
ogre 發表於 2012-3-18 00:27:32 | 顯示全部樓層
其實我跑慢D...技術差D...
你都吾知我用緊海綿呔LA~

至多你收貴少少, 當係用黎換地毯GE成本都仲講得通~
casper 發表於 2012-3-18 00:30:27 | 顯示全部樓層

請問管理員Tommy, 場主講左所有海綿呔,不論新舊都可更換膠呔連新呔可以幾時開始更換呢?有冇咩要留意呢? 我唔想到時拎左上黎又係得句唔好意思,我之前講過既野唔算數。
casper 發表於 2012-3-18 00:42:00 | 顯示全部樓層

唔好意思,係新膠呔連新拎,可否講講詳情,先謝謝。