RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kaka820
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MMS 換完毯!!

Yinbb 發表於 2012-3-20 09:02:22 | 只看該作者

你話你呢D人係咪特登要比人插下你先安樂丫,周圍點火頭,場主話唔比用就唔比用啦,仲o係度扭計要玩棉呔,返屋企張床度玩棉胎啦。呢d簡直係小學雞行為,廿幾三十歲o既小學雞我真係第一次見,希望其他版友都可以入黎睇睇呢個mini z區d小學雞係幾咁得意。

仲有車呔係<呔>,<胎>係肧胎個<胎>,學識玩之餘仲要學下點寫。
Yinbb 發表於 2012-3-20 10:07:16 | 只看該作者
唉, 又一隻廿幾三十歲的小學雞
2slow 發表於 2012-3-20 10:57:13 | 只看該作者
what is going on people?
anyway,"呔"係廣東話嘅叫法, 來自外來譯音詞英文的"tire/tyre", 正確應該係輪胎嘅"胎"
係呢度兩種叫法都啱, 有錯請插 (我中文真係得六年級程度, 唔準笑~ )
Yinbb 發表於 2012-3-20 11:30:53 | 只看該作者
2slow 發表於 2012-3-20 10:57
what is going on people?
anyway,"呔"係廣東話嘅叫法, 來自外來譯音詞英文的"tire/tyre", 正確應該 ...

OK, 插錯, SORRY, DR. EYE都話係輪胎! 比你地插返~

但係唔該唔好再扭計,要人比你玩棉胎/呔啦~!! 其他人睇到真係好搞笑架~
Sunday_Driver 發表於 2012-3-20 11:43:01 | 只看該作者
feihung 發表於 2012-3-19 22:53
哦,如果玩膠胎時比棉胎過就吾開心,玩棉胎比膠胎過就更吾開心?

C Hing 我就係用棉胎都跑輸比好多用膠胎ge C Hings

但我一樣玩得好開心
2slow 發表於 2012-3-20 11:47:52 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-3-20 11:30
OK, 插錯, SORRY, DR. EYE都話係輪胎! 比你地插返~

但係唔該唔好再扭計,要人比你玩棉胎/呔啦~!! 其他 ...

其實睇完成個post 兩種叫法都有人用, 大家明白咪得lor, 唔好咁執著

anyway, 唔知師兄係邊個場玩開? 你又知唔知成件事嘅來龍去脈? 場主出通告有佢嘅"原因", user 投訴亦都有佢嘅"原因", 係度不便多講喇...

不如大家玩下車仔好過啦...
Wayne~~ 發表於 2012-3-20 12:16:41 | 只看該作者
2slow 發表於 2012-3-20 11:47
其實睇完成個post 兩種叫法都有人用, 大家明白咪得lor, 唔好咁執著

anyway, 唔知師兄係邊個場玩開? ...

你實在令我太陰陘.....欽敬到我愛跟定你...後面!
feihung 發表於 2012-3-20 12:19:28 | 只看該作者
BigBear 發表於 2012-3-20 02:52
場主權利去了那裏????

各人都有各自喜好,挾硬來同强姦有可分別,

係囉,我地租塲時係話比玩棉胎咖,我地的拳利又去咗邊呢?不過我吾承認被啊so強姦架,只會指出他與某排子通姦姐!
feihung 發表於 2012-3-20 12:31:05 | 只看該作者

尚麵果位yinbb的小朋友寄言你吾色字友體吾明的話,就請李收爹啦,毛胃比仁小啦!
feihung 發表於 2012-3-20 12:32:54 | 只看該作者
回復 Sunday_Driver 的帖子

sr20ken 發表於 2012-3-20 12:42:47 | 只看該作者
吾知大家有無念過如果今次係吾卑玩膠呔,成個post係咪會正反雙方對換。如果係的話,再去吾去MMS應該係睇下自己可吾可以安場規玩。因為吾知會吾會有其他場規出現。

比方說某場一定要用kyosho呔又吾卑加FET。大家都係接受先會去玩。無人會話個場無人權。因為玩家要先接受場規。

以上是個人意見。如有意見請一同討論。
Yinbb 發表於 2012-3-20 13:08:45 | 只看該作者
feihung 發表於 2012-3-20 12:31
尚麵果位yinbb的小朋友寄言你吾色字友體吾明的話,就請李收爹啦,毛胃比仁小啦!

你都應該收下嗲啦,你睇下你寫乜?真係不知所謂
feihung 發表於 2012-3-20 13:10:45 | 只看該作者
sr20ken 發表於 2012-3-20 12:42
吾知大家有無念過如果今次係吾卑玩膠呔,成個post係咪會正反雙方對換。如果係的話,再去吾去MMS應該係睇下自 ...

兄台的睇法如果在租塲前講清楚是對的,but the present circumstance is totally different from your suggestion。 上文有人指出係某公司要封殺某公司因被殺父母啊嗎,而某公司為求達到目的控制塲主做出一的breach of promise的事情。如果某公司租間樓比你時話比養狗但過幾個月後話吾比你點吖?現在係影響用家的權利,吾係未進場商討租務事宜。

Yinbb 發表於 2012-3-20 13:12:24 | 只看該作者
feihung 發表於 2012-3-20 12:19
係囉,我地租塲時係話比玩棉胎咖,我地的拳利又去咗邊呢?不過我吾承認被啊so強姦架,只會 ...

仲O係度扭計, 真係無得救。接受唔到膠呔O既就過主啦
HN577 發表於 2012-3-20 13:27:07 | 只看該作者
feihung 發表於 2012-3-20 13:10
兄台的睇法如果在租塲前講清楚是對的,but the present circumstance is totally different from ...

請問師兄,是否比左1年入場費,宜家淨返10個月冇得玩棉呔好不甘,如果唔係的話,下次去另1個場玩棉呔便是了,何來租左場唔比玩
我唔清楚來龍去脈架,但如果是某品牌強逼車場的話,係咪應該去嘈下該品牌,不停發表攻擊車場既言論對佢車場好唔公平

並無惡意純粹問下
bingo 發表於 2012-3-20 13:34:31 | 只看該作者
回復 feihung 的帖子

Ching.  你的中文水平真的興別不同, 這段回復眞的不易寫呀, 笑死人...haha
bingo 發表於 2012-3-20 13:35:41 | 只看該作者
回復 bingo 的帖子

希望yinbb Ching 冇比你激到彈起
GarySin 發表於 2012-3-20 13:41:05 | 只看該作者
;P;P;P:lol:lol

真係得啖笑.
herbertluk 發表於 2012-3-20 13:44:42 | 只看該作者
場係人地既,明擺十三張,場主開哂offer比人選擇,咁都比人插,好無奈wor
Sunday_Driver 發表於 2012-3-20 13:45:05 | 只看該作者
Sorry 各位C Hings, 小弟只係 Technical discussion, 乜野利益關係真係完全唔知 ga