RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6420|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

第一版 TA05 MINI 制作完成

linchihyang 發表於 2007-9-27 12:27:13 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
最近有點時間動手制作才剛完工 , 如有不妥之處再請各位給點意見 .

第二版完工後再提供照片給大家 .

TN RACING TA05 MINI GO , GO , GO.....
lokei3502 發表於 2007-9-27 12:40:20 | 只看該作者
師兄想問下TN份parts包D咩~~~

好正05mini
 樓主| linchihyang 發表於 2007-9-27 12:58:20 | 只看該作者

回覆okei3502

TN PARTS :
1. 底板
2.二樓板
3.避震器支架
4.皮帶一條
5.馬達座
6.轉向座
7.二樓版墊片.
Allan007 發表於 2007-9-27 13:06:14 | 只看該作者
但是我覺實在太貴了。足足可以買一部TA05R。
 樓主| linchihyang 發表於 2007-9-27 13:14:45 | 只看該作者

回復 4# 的帖子

嗯 , 是真的貴 , 不過樂趣多多喔.....
lokei3502 發表於 2007-9-27 13:21:26 | 只看該作者
THx...
不過真係好貴wo....
AMAT 發表於 2007-9-27 16:42:32 | 只看該作者
呢架車實在太貴..........好唔抵玩.......
minimini 發表於 2007-9-27 17:35:21 | 只看該作者
for 觀賞一流........

如果尾皮帶都係 blue 就更完美了......

kinbe 發表於 2007-9-27 19:45:28 | 只看該作者
嘩 仲貴過我戈時買比ta-05戈份
 樓主| linchihyang 發表於 2007-9-27 23:13:37 | 只看該作者
呵呵....沒辦法就愛TN TA05 MINI , 中M毒了
第二版預計裝上TA05鋁合金齒箱 + 中單 + M03R......
TA05 MINI 加油....
Buildinglung 發表於 2007-9-27 23:31:27 | 只看該作者
砌好擺響度供奉, 唔捨得拎去玩!
gibson 發表於 2007-9-27 23:40:00 | 只看該作者
If money is not a concern, this should one of the best TA05 mini TRFxxx version!!
gary 發表於 2007-9-28 01:42:48 | 只看該作者
AMAT 發表於 2007-9-29 20:22:51 | 只看該作者
原帖由 linchihyang 於 2007-9-27 23:13 發表
呵呵....沒辦法就愛TN TA05 MINI , 中M毒了
第二版預計裝上TA05鋁合金齒箱 + 中單 + M03R......
TA05 MINI 加油....

三百幾銀一套果個鋁合金齒箱.....一頭一尾可以買多架TA05......
的確有米~
minimini 發表於 2007-9-29 22:15:52 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-9-29 20:22 發表

三百幾銀一套果個鋁合金齒箱.....一頭一尾可以買多架TA05......
的確有米~

agree !!....... 我寧願買 graphite composite 波箱算罷.......
AMAT 發表於 2007-9-29 22:21:04 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2007-9-29 22:15 發表

agree !!....... 我寧願買 graphite composite 波箱算罷.......

果份件我本來都想買來做下景品用......但實在貴到冇朋友.....我都打消念頭......

如果玩M車計......我宜家玩XPRESS,搞到我連架M03R都唔想砌......哈!
minimini 發表於 2007-9-29 22:24:32 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-9-29 22:21 發表

果份件我本來都想買來做下景品用......但實在貴到冇朋友.....我都打消念頭......

如果玩M車計......我宜家玩XPRESS,搞到我連架M03R都唔想砌......哈!

茅錯.....玩過 4WD M車之後.......M03 即時被比下去.......
AMAT 發表於 2007-9-29 22:27:18 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2007-9-29 22:24 發表

茅錯.....玩過 4WD M車之後.......M03 即時被比下去.......

高速.....穩定.....比M03更好操控......冇計.......

但如果要我揀買一架4驅M車.....我一定揀XPRESS.......TN RACING呢O的實在太太太太太貴喇......
我未玩過架車,但我幫人砌過架車.....砌完知道價錢我都已經嚇怕....咪搞~
minimini 發表於 2007-9-29 22:52:52 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-9-29 22:27 發表

高速.....穩定.....比M03更好操控......冇計.......

但如果要我揀買一架4驅M車.....我一定揀XPRESS.......TN RACING呢O的實在太太太太太貴喇......
我未玩過架車,但我幫人砌過架車.....砌完知道價錢我都已經 ...

yes...... TN mini 買嚟觀賞/ 供奉就 ok.....

攞嚟玩就似乎唔係咁化算 ..... 撞一嘢真係慘過割忽肉......
 樓主| linchihyang 發表於 2007-9-30 22:12:24 | 只看該作者
原來4WD MINI的愛好者這麼多 , 也謝謝這麼多師兄給我寶貴的意見 ,
希望我們大家繼續為M車系加油 , 多交流 . (不論品牌 or FW , 4WD) .