RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: linchihyang
打印 上一主題 下一主題
收起左側

第一版 TA05 MINI 制作完成

Brushless 發表於 2007-10-3 10:50:41 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-9-29 22:21 發表

果份件我本來都想買來做下景品用......但實在貴到冇朋友.....我都打消念頭......

如果玩M車計......我宜家玩XPRESS,搞到我連架M03R都唔想砌......哈!

oh ic, I was suprised as I knew amat bought 03R then minixpress, since then never mentioned the 03R again.

the 03R is so poor, why not you give it to me
raymen 發表於 2007-10-3 22:48:09 | 只看該作者
HOw much is the market price of XPRESS mini now?  Where is the Origin?
cyken2512 發表於 2007-12-17 23:23:46 | 只看該作者
师兄~~~买完TN嗰套件~~另外仲要买D咩野先可以砌好成台车啊?????
marxkeung 發表於 2007-12-17 23:31:57 | 只看該作者
砌好成架FULL 0PTI0N平平地隨時夠買幾部車啦!!!!
都係M03頭轆車有FEEL D!!!!
cyken2512 發表於 2008-1-4 20:50:28 | 只看該作者
其实我想问一样野,好耐~~买台Xpress Mini Road Runner II (MRR2) - Pro Kit (Version 2.1) ,,,除佐电子野,车壳嗰D之外~~仲要买咩OP件呢????因为我系广州既~~买OP件吾多方便~~想一次买够必买既野咯~~~~~
另外~~我系用直电既~~~系米要买埋电池架呢???应该买边只呢??