RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7421|回復: 60
打印 上一主題 下一主題
收起左側

28/07/07回歸貨車發燒友聚會

chan951130 發表於 2007-7-15 13:31:34 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
28/07/07回歸貨車發燒友聚會
新曆零七年七月28日回歸貨車發燒友聚會

.務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛出您們的遙控技術外, 大會亦安排足夠時間給予各版友,晚宴時精研閣下的貨車偉論等等 

鐵定於周六.新曆零七年七月28日
路線: 元朗至天水圍

如欲參與是次活動的朋友,請儘快於日內於此欄報上晶片頻道

請各有意參與的朋友們,儘快在此文章回覆吧 

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================
聚會日期: 二零零七年七月28日
      星期六

集合地點: 天水圍 集合時間: 下午7:30點

出發時間:下午8:00

聚會起點:天水圍西鐵站 (下面751往友愛方向月台)                  
聚會終點:天水圍西鐵站-                                                                                                                                                                    途經路線:天水圍西鐵站/元朗朗平(晚餐)/天水圍西鐵 -                                                                                                                                                            由於陳生電腦出現問題未能上網, 請各車手直接致電聯絡, 電話:92213519      
===================================================
參與之車手

CHAN951130---------拖頭----------------------FM40.070
中遠 -------------------- 貨車---------------------am27.095  
sunnykwok----------------------------------am 40.730--fm 35.120
FS9142------------------ 拖頭--------------------fm72.270(多人就出)
Ken-----------------------貨車--------------------fm35.200   
Evo露筍       F-350         FM40.670 (我d車友去我就去)

樓主| chan951130 發表於 2007-7-15 14:56:42 | 只看該作者
冇人參與??
鐵佬 發表於 2007-7-15 15:17:24 | 只看該作者
噢...........................................
中遠 發表於 2007-7-15 17:31:24 | 只看該作者
多謝師兄既邀請,28日得閒實來玩。。。

樓主| chan951130 發表於 2007-7-15 18:13:52 | 只看該作者
得一個,重有冇人??
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 10:41:24 | 只看該作者
重有冇人
Evo露筍 發表於 2007-7-16 10:48:13 | 只看該作者
F350去唔去得?
今個星期中覆post丫
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 10:52:10 | 只看該作者
Evo露筍 發表於 2007-7-16 10:59:42 | 只看該作者

回復 #8 chan951130 的帖子

希望會多d貨車出席啦~唔係到時可能係大腳多過貨車喇
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 11:13:13 | 只看該作者
我也希望會多d貨車出席啦
Evo露筍 發表於 2007-7-16 11:39:08 | 只看該作者
依......又轉左日期wor~~~~
下次highline返佢~~
唔係去錯日子好(監介)......
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 13:04:29 | 只看該作者
我上一次打錯日期,是星期6
有勇冇謀 發表於 2007-7-16 13:19:38 | 只看該作者
e....陳生有新攪作....果然係暑假大過天....

樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 13:24:38 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2007-7-16 13:19 發表
e....陳先有新攪作....果然係暑假大過天....

是我和中遠坐巴士想出來
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 13:26:59 | 只看該作者
,重有冇人?????
FS9142 發表於 2007-7-16 14:06:46 | 只看該作者
fm72.270多人去就出
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 15:44:44 | 只看該作者
重有冇人???????????????
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 15:45:58 | 只看該作者
原帖由 FS9142 於 2007-7-16 14:06 發表
fm72.270多人去就出

點先算多人先
有勇冇謀 發表於 2007-7-16 15:58:11 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2007-7-16 15:44 發表
重有冇人???????????????

陳生..唔好咁心急la....重有兩星期時間...太早d 人未 confirm 到嫁..
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 22:35:52 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2007-7-16 15:58 發表

陳生..唔好咁心急la....重有兩星期時間...太早d 人未 confirm 到嫁..

是的,不過我好想多D人試下條新路線 ,最後又係那一句,重有冇人????