RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chan951130
打印 上一主題 下一主題
收起左側

28/07/07回歸貨車發燒友聚會

dm9261 發表於 2007-7-16 23:02:55 | 只看該作者
多人既一定出席  不如加返個投票  

睇下有幾多人係同我一樣心理  可能個個都想多人先出呢
donhk1982 發表於 2007-7-16 23:04:58 | 只看該作者
呀陳生...你真系幾煩.....
donhk1982 發表於 2007-7-16 23:05:32 | 只看該作者
本身想去.但現在..........................
lajar 發表於 2007-7-16 23:25:18 | 只看該作者
點解係星期6
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 23:44:48 | 只看該作者
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-16 23:48:06 | 只看該作者
原帖由 dm9261 於 2007-7-16 23:02 發表
多人既一定出席  不如加返個投票  

睇下有幾多人係同我一樣心理  可能個個都想多人先出呢

你不如先報band
kaho 發表於 2007-7-16 23:58:55 | 只看該作者
真唔好彩,,,每次你地玩車果個星期我都係返夜,,冇緣行天水圍喇
如果今星期6都可以
中遠 發表於 2007-7-17 01:44:04 | 只看該作者
遙控貨車界新人物,陳生呢期今出位,有今赤熱既熱誠,拒一定實行將遙控貨車熱係呢個暑假推到最高峰。。。
sunnykwok 發表於 2007-7-17 01:48:24 | 只看該作者

回復 #1 chan951130 的帖子

am 40.730       OR      fm 35.120
唔知夠唔夠時間出 (out) 車

有勇冇謀 發表於 2007-7-17 02:11:53 | 只看該作者
原帖由 sunnykwok 於 2007-7-17 01:48 發表
am 40.730       OR      fm 35.120
唔知夠唔夠時間出 (out) 車

師兄, 你架車跌過落咸水海呀??  生矖鏽喎...
Doughboy 發表於 2007-7-17 10:13:33 | 只看該作者
師兄, 你架車跌過落咸水海呀??  生矖鏽喎... [/quote]

放得耐, 積塵就會鏽, 用沙紙磨左佢, 油番黒油, 就驗車 PASS
lajar 發表於 2007-7-17 10:19:28 | 只看該作者

回復 #25 chan951130 的帖子

逢星其6公司要招呼Peggy Davis (柏芝家姐)
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-17 10:28:02 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-7-17 10:19 發表
逢星其6公司要招呼Peggy Davis (柏芝家姐)

我好耐無見過你部文記
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-17 10:30:44 | 只看該作者
原帖由 Doughboy 於 2007-7-17 10:13 發表
師兄, 你架車跌過落咸水海呀??  生矖鏽喎...

放得耐, 積塵就會鏽, 用沙紙磨左佢, 油番黒油, 就驗車 PASS [/quote]
Doughboy兄你來不來玩車?
MotorsportM5 發表於 2007-7-17 12:14:29 | 只看該作者

回復 #34 chan951130 的帖子

你都係天水圍友?小弟來觀看得嗎?
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-17 12:23:05 | 只看該作者
我是元朗人士,可以來觀看
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-18 00:28:09 | 只看該作者
今日同中遠試左條新路線,全條路線十分平,不過要做足準備
Evo露筍 發表於 2007-7-18 09:44:31 | 只看該作者
做咩準備呀?
可唔可以講下大概會途經邊度行呀?
會行大馬路定行安寧路呀?

Evo露筍 發表於 2007-7-18 10:38:30 | 只看該作者
咦......岩岩睇返原來又改左集合地點wor.........
不如咁丫,陳生.....你改左任何資料o既話就o係最尾果版回覆資料更改丫........
唔係唔留意真係唔知你改左野架.......
 樓主| chan951130 發表於 2007-7-18 18:47:19 | 只看該作者
敬請留意已改日期                                                                                  聚會日期: 二零零七年七月28日
      星期六

集合地點: 天水圍 集合時間: 下午7:30點

出發時間:下午8:00

聚會起點:天水圍西鐵站                  
聚會終點:天水圍西鐵站-                                                                                                                                                                                                                    途經路線:天水圍西鐵站/元朗朗平(晚餐)/天水圍西鐵 -                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                我電話:92213519