RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: X-POWER
打印 上一主題 下一主題
收起左側

號外: 觀塘車場(RCPHK)正式開放喇!!! Our new opening hours

cptkirk9 發表於 2015-10-15 14:28:29 | 只看該作者
mary123 發表於 2015-10-15 14:09
究竟比5比膠呔?有油真的嗎?或诲棉呔磿爛毯?

Please see the movie "One Flew Over the Cuckoo's Nest" and you will find the answer.
ZeroKwok 發表於 2015-10-15 15:07:50 | 只看該作者
cptkirk9 發表於 2015-10-15 14:28
Please see the movie "One Flew Over the Cuckoo's Nest" and you will find the answer.

佢識睇?! 就唔會問啦!!!
 樓主| X-POWER 發表於 2015-10-15 15:20:12 | 只看該作者
車場開放時間更改
https://rcphk.wordpress.com/
歡迎各車友於開放時段光臨!

cptkirk9 發表於 2015-10-15 15:28:52 | 只看該作者
ZeroKwok 發表於 2015-10-15 15:07
佢識睇?! 就唔會問啦!!!

唔使識睇, 淨係需要知套戲嘅中文名就夠
ZeroKwok 發表於 2015-10-16 00:35:31 | 只看該作者
cptkirk9 發表於 2015-10-15 15:28
唔使識睇, 淨係需要知套戲嘅中文名就夠

就係怕佢連個戲名都睇唔明
mary123 發表於 2015-10-16 09:44:52 | 只看該作者
就係个場太低級D人只識玩mr-03,5識玩四驅車,没有四驅高手,你地看下另外兩个場有多高手,出新四驅令件冇用,
cptkirk9 發表於 2015-10-16 10:07:30 | 只看該作者
I think you need a lobotomy
czp123 發表於 2015-10-16 10:25:17 | 只看該作者
漂亮。。。。
pd 發表於 2015-10-16 10:56:56 | 只看該作者
就係个場太低級D人只識玩mr-03,5識玩四驅車,没有四驅高手

Andy, 依家個場四驅多, 上黎玩丫, 留番部冷氣俾你吹車:
ZeroKwok 發表於 2015-10-16 15:01:28 | 只看該作者
mary123 發表於 2015-10-16 09:44
就係个場太低級D人只識玩mr-03,5識玩四驅車,没有四驅高手,你地看下另外兩个場有多高手,出新四驅令件冇 ...

上去車場玩車先啦! 你5系驚呀麻 ?????
AFminiz1 發表於 2015-10-16 21:14:04 | 只看該作者
5 好啦,四駆直路王比人用有感四駆在直路lap 好hurt 嫁!
mary123 發表於 2015-10-17 12:35:36 | 只看該作者

成機改話提, 點解好低級??????
200sxsr20 發表於 2015-10-19 02:19:07 來自手機 | 只看該作者
mary123 發表於 2015-10-15 14:09
究竟比5比膠呔?有油真的嗎?或诲棉呔磿爛毯?

前面咁多人回复咗你,好心你就唔好重复又重复咁問啦,都話叫你去攞果d認為有油既膠呔去化驗咪解決問題囉,如果你理解能力有問題,又有心想上去玩既話,咪上車場交流下囉,聽CT既師兄們講好耐無見你了,唔會因為你響CT次次都問人“我地d呔有無油呀,地毯會唔會磨爛呀,B記d野係咪好唔掂呀,車場部冷氣夠唔夠凍呀‘’ 被人隔離吧?
200sxsr20 發表於 2015-10-19 02:43:15 來自手機 | 只看該作者
mary123 發表於 2015-10-16 09:44
就係个場太低級D人只識玩mr-03,5識玩四驅車,没有四驅高手,你地看下另外兩个場有多高手,出新四驅令件冇 ...

根本係你太孤陋寡聞,CT 及MMS都有陀地高手去交流過,大家都玩得好開心,亦都無人亂咁話咩D人太低級。如果玩後驅四驅就介地人既高低級,只係證明你非常膚淺。

我認為你要證明個場D人太低級的話,就拿出本事來參加車場既比賽,並輕易勝出,咁你就算有資格講呢番說話,雖然你咁講已經知你品德有問題。

一係你就要為你無知的言論,向RCPHK車場既每位車友鄭重公開道歉!
mary123 發表於 2015-10-19 14:30:01 | 只看該作者

師兄,你真係5知頭5 知尾, 你看下你個埸D 人話人先, 我先講番佢地. 如你地冇講我不會話.

我是問膠太和海棉太問題,膠太有油是Z場D人講,我要求他提供化驗報告都
冇提供到????邊個人5比玩就問邊個比化驗報告,點解走來問我。你問錯人

。另外你講品德你個埸D人真係好好。只識圍攻人,不識回答玩車技術問題。我已多次打溫馨提示,

我重來冇叫人食太,用粗口等字眼

mary123 發表於 2015-10-19 14:38:48 | 只看該作者

另外海棉太和膠太問題,不是我想成日問,是兩個場D人個不比玩已有3至4年依然不能放下這個問題 。人地5比玩海棉太, 他又跟人5比玩膠太。
膠有油,海棉磨爛地,十分幼自,講出來都笑死人啦,欺騙細路都冇人相信。你都明白這個是歷史問題,請你地放下啦!!!!!!!!好影響人玩車.

100% 溫馨提示.

200sxsr20 發表於 2015-10-20 11:11:07 來自手機 | 只看該作者
mary123 發表於 2015-10-19 14:30
師兄,你真係5知頭5 知尾, 你看下你個埸D 人話人先, 我先講番佢地. 如你地冇講我不會話.

我是問膠太和海棉 ...

首先,Rcphk車場不是我的,請你唔好誤導人,我也不是Rcphk的會員,但我經常到不同的車場玩,由MR02年代開始玩miniz到依家。三個車場既場主我都認識及交流過,請你唔好自以為是認為自己咩都知。呔既問題,已經有好多人重復地解答過你,你睇唔明自己鑽牛角尖,呢個就係你既問題。
smok 發表於 2015-10-20 11:38:50 | 只看該作者
200sxsr20 發表於 2015-10-20 11:11
首先,Rcphk車場不是我的,請你唔好誤導人,我也不是Rcphk的會員,但我經常到不同的車場玩,由MR02年代開 ...

以前話膠呔有油係RCPHK車場人士, 你真係話錯人啦

JKC710 發表於 2015-10-20 11:59:44 | 只看該作者
200sxsr20 發表於 2015-10-20 11:11
首先,Rcphk車場不是我的,請你唔好誤導人,我也不是Rcphk的會員,但我經常到不同的車場玩,由MR02年代開 ...

師兄你好, 咪鬼理佢啦.
覆mary姐都side 9氣, 不過有呢d人都正常, 同病理學既精神病患者比率差唔多, 每一百幾十總有一個, 唔可以用正常人思維去理解佢果套.
ZeroKwok 發表於 2015-10-22 17:24:10 | 只看該作者
mary123 發表於 2015-10-19 14:38
另外海棉太和膠太問題,不是我想成日問,是兩個場D人個心不比玩已有3至4年依然不能放下這個問題 。人地 ...

多得你!大家才多了解和明白車胎對不同場地的重要性!你唔明是對大眾沒有影響的