RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7618|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

遙控車UNDERCAR LIGHT KIT開發中

AMAT 發表於 2005-12-29 21:13:40 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
貼過~!但係都貼多次啦~!因為舊POST已經睇唔到~!^_^
 樓主| AMAT 發表於 2005-12-29 21:16:01 | 只看該作者
基本上都已經做好,遲下有時間我會做MODIFY.
都係等緊公司APPROVE做唔做啦.......希望做得成啦~!^_^
 樓主| AMAT 發表於 2005-12-30 13:04:47 | 只看該作者
好消息~!老闆APPROVED!

正式著手開發~!可能仲會有多幾款過癮O野出O黎添~!

正呀!
Colin 發表於 2005-12-30 14:48:43 | 只看該作者
Mini Z有冇依d配件...
因為我都想咁整
但係我得 Mini Z= =
阿祈 發表於 2005-12-30 23:53:28 | 只看該作者
不如整埋頭燈尾燈,尾燈淨係後波同停係度先著,
呢d係人地DIY唔到家
 樓主| AMAT 發表於 2005-12-30 23:59:01 | 只看該作者
原帖由 阿祈 於 2005-12-30 11:53 PM 發表
不如整埋頭燈尾燈,尾燈淨係後波同停係度先著,
呢d係人地DIY唔到家

會考慮做的!^_^
已在PLAN之內~
Evo5 發表於 2005-12-31 11:10:45 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2005-12-30 01:04 PM 發表
好消息~!老闆APPROVED!

正式著手開發~!可能仲會有多幾款過癮O野出O黎添~!

正呀!

BOSS ??
U are working in this RC model filed ?
I mean your boss manufacture RC product ?
but this product is COOL !!!!
jcky 發表於 2005-12-31 11:46:16 | 只看該作者
黑夜飛車好頂引呀! 不過好驚"pok"一聲, "朗一朗"就爆燈.
 樓主| AMAT 發表於 2005-12-31 12:38:16 | 只看該作者
原帖由 Evo5 於 2005-12-31 11:10 AM 發表

BOSS ??
U are working in this RC model filed ?
I mean your boss manufacture RC product ?
but this product is COOL !!!!

遲O的你咪知囉~!嘿!
 樓主| AMAT 發表於 2005-12-31 12:40:11 | 只看該作者
原帖由 jcky 於 2005-12-31 11:46 AM 發表
黑夜飛車好頂引呀! 不過好驚"pok"一聲, "朗一朗"就爆燈.

一則我地呢O的唔係光管,二則我地呢O的LED同宜家出面其他賣緊O既類似LED PRODUCT比,我地有更特別O既保護COATING,所以係唔會發生你所講O既問題~!嘿!

除非你好大力咁俾其它車撞斷,咁就冇計啦~!哈!
coolair 發表於 2006-1-6 00:21:37 | 只看該作者
想轉色,d燈可唔可以自己更換。(我指簡單插拔可完成果種)
天照 發表於 2006-1-6 09:42:13 | 只看該作者
原帖由 coolair 於 2006-1-6 12:21 AM 發表
想轉色,d燈可唔可以自己更換。(我指簡單插拔可完成果種)

成SET換晒.
hilong4 發表於 2006-1-6 13:23:33 | 只看該作者

wau

wau!!!
ben138238 發表於 2006-1-6 23:03:01 | 只看該作者
到時架架車变哂螢火蟲,夜晚玩就壯觀囉...
hkopium 發表於 2006-1-8 00:38:51 | 只看該作者
AMAT 兄, 我等唔切你既制成品, 已經係日本訂了 Yokomo 套 Undercar Light Kit... 下星期會到.
阿銓 發表於 2006-1-8 00:47:24 | 只看該作者
原帖由 hkopium 於 2006-1-8 00:38 發表
AMAT 兄, 我等唔切你既制成品, 已經係日本訂了 Yokomo 套 Undercar Light Kit... 下星期會到.

我想問點訂嫁????仲有係幾錢?
hkopium 發表於 2006-1-8 18:04:18 | 只看該作者
係係日本 online shop 訂. 基本上 Yokomo, ABC Hobbbies, Speedpal 野, 一出廠佢就即刻有得賣.

大約 HK$200.- 郵費 (睇下有幾重同幾大 size). 新客一定要用 Paypal (yen) 交易, 熟客可以用 Credit Card. 我通常一兩個月訂一堆野, 郵費會平 D. 服務一流, 有問必答 (不過英文好差, 哈哈). 試過一次我買錯野, 但佢知我玩開邊幾隻車, 佢仲 say sorry 話應該提我件野係唔啱我用, 即刻 refund.
阿銓 發表於 2006-1-8 19:59:30 | 只看該作者
原帖由 hkopium 於 2006-1-8 18:04 發表
係係日本 online shop 訂. 基本上 Yokomo, ABC Hobbbies, Speedpal 野, 一出廠佢就即刻有得賣.

大約 HK$200.- 郵費 (睇下有幾重同幾大 size). 新客一定要用 Paypal (yen) 交易, 熟客可以用 Credit Card. 我通常 ...

可唔可以比DONLNIE SHOP個網我去睇下呀??
 樓主| AMAT 發表於 2006-1-8 22:54:47 | 只看該作者
原帖由 阿銓 於 2006-1-8 00:47 發表

我想問點訂嫁????仲有係幾錢?

返嚟俾O的相我睇下你果套KIT係點樣~!^_^
hkopium 發表於 2006-1-8 23:16:34 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-1-8 22:54 發表

返嚟俾O的相我睇下你果套KIT係點樣~!^_^

Sure Amat 兄!