RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 11267|回復: 60
收起左側

forza 3 工房車友齊齊玩!

比利羊 發表於 2010-4-12 23:20:47 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

有無C兄玩 XBOX 360, FORZA 3
我地新手上路, 不如齊齊玩.
mrpanda 發表於 2010-4-12 23:36:59 | 顯示全部樓層
我有玩!!!不過好渣
my name is <<benz 1850>>
3806michael 發表於 2010-4-13 09:16:45 | 顯示全部樓層
YES. me too my name is MICHAEL PUN3806
tommy1471 發表於 2010-4-13 19:51:48 | 顯示全部樓層
我有玩[tommy610] Forza (2).jpg Forza11.jpg
yukilyy 發表於 2010-4-13 20:31:52 | 顯示全部樓層
我都有!一齊玩啦!! gametag: yukilyy
jypepe 發表於 2010-4-13 20:36:55 | 顯示全部樓層

回復 1# 比利羊

整到咁靚呀... 有埋我個tag o既?
昨晚試改裝餐單...夜d先開機再list比你
阿業阿業 發表於 2010-4-13 22:17:26 | 顯示全部樓層
玩左兩日,唔係好識玩,淨係跟住佢個季賽黎玩,幾時先可以儲錢買勁車連線對戰??仲有嬴左比賽送俾我d車搵唔到...
jypepe 發表於 2010-4-13 22:30:45 | 顯示全部樓層
回復 7# 阿業阿業

有一版有得自己選賽事

車唔貴, UPGRADE先貴...

D 車O向車房
阿業阿業 發表於 2010-4-13 22:34:53 | 顯示全部樓層

車房搵唔到,佢好似話要上網down load更新檔~又唔知邊個係,又要俾錢......
感我係唔係應該玩曬d比賽先儲錢買車再對戰????
jypepe 發表於 2010-4-13 22:39:29 | 顯示全部樓層
好以間唔中開隻GAME都會叫你UPDATE下...唔駛比錢架喎...
車房...有個選項: MY CAR (我的車???) 咁上下...入邊有晒自己車...
阿業阿業 發表於 2010-4-13 22:47:24 | 顯示全部樓層
好以間唔中開隻GAME都會叫你UPDATE下...唔駛比錢架喎...
車房...有個選項: MY CAR (我的車???) 咁上下...入 ...
jypepe 發表於 2010-4-13 22:39

得兩架...一架買一架送,開頭有架勁既落場板跑車送俾我,依家唔見左...
console001 發表於 2010-4-14 00:58:59 | 顯示全部樓層
我都有玩呀, 不過冇online玩...
而家去到45lv啦~~
jypepe 發表於 2010-4-14 10:24:28 | 顯示全部樓層
回復 11# 阿業阿業

咁你試下再玩多次個比賽...再WIN多次架車...
(有可能唔小心賣左架車掛...注意WIN番黎O既車幾勁都好...SELL出去都係得$100...)
jypepe 發表於 2010-4-14 10:49:27 | 顯示全部樓層
之前都係諗住HEA住咁玩下入面D比賽就算...(其實咁玩好鬼悶...有一下真係諗住賣鬼左佢算)
好在BILLY溜我ONLINE玩...網上玩家對戰 同 鬥電腦車 真係完全兩回事
而家諗番新年果時O向旺角100蚊買呢隻GAME(一手)真係抵玩爛到爆!
 樓主| 比利羊 發表於 2010-4-14 11:05:57 | 顯示全部樓層
100蚊買呢隻GAME....
me $199
jypepe 發表於 2010-4-14 12:25:07 | 顯示全部樓層
隻GAME D車分晒CLASS: F, E, D, C, B, A, S, R3, R2, R1

每個CLASS 都有個數值範圍, 級別越高, 數值越大 (試過唔知掟玩R1, 用架 92X 鬥 人地D >999, 起步已經比人放飛機...=.=...)

假如而家上網鬥CLASS C (最大數值425)
可以買F, E, D, C O既 車黎改
每買一樣改裝都會加數值, (有少部份會減)
所以F, E, D, CLASS(百幾至二百幾) 可以買多D 改裝 ,
用C CLASS車(多數已經三百幾)  就只可以改比較少野 (只係諗改乜唔改乜都幾好玩~)

而且改裝件都有唔同級數, 多數去到賽車改件先有得調較
即係話, 鬥C CLASS, 你可以買架低 CLASS 車, 加賽車件黎鬥 (提昇性能又有得TUNE)
又或者直接買 C CLASS , 但只可以改D SPORT件 (提昇少許性能, 只能有限度咁TUNE)
jypepe 發表於 2010-4-14 12:41:17 | 顯示全部樓層
回復 15# 比利羊

以前BG初初出果時好迷, 買落一堆車匙, 落機鋪玩一次都唔止呢個數啦...
個個月洗成千打機...真係諗起都...肉痛...所以而家幾悶幾無聊都唔去機鋪...戒左呢鋪癮
阿業阿業 發表於 2010-4-14 22:23:38 | 顯示全部樓層
隻GAME D車分晒CLASS: F, E, D, C, B, A, S, R3, R2, R1

每個CLASS 都有個數值範圍, 級別越高, 數值越大 ...
jypepe 發表於 2010-4-14 12:25

好,等我儲夠錢買左車再同你地打~
jypepe 發表於 2010-4-16 01:03:10 | 顯示全部樓層
試左兩晚, 想搵架 E, D 改上去 C
本來想整 CIVIC 或 INTEGRA, 但好似比較難改得好, 好難想像, 改輕架車造時間居然會慢左...(唔知係咪車輕冇咁咬地有關...當然手車屎都好有關係...)
同高CLASS 已經冇FF車(B CLASS 都得番一架),
長遠計, 揀後驅車...
jypepe 發表於 2010-4-17 00:56:54 | 顯示全部樓層
回復 1# 比利羊

測試賽道: camino viejo de montserrat full curcuit

audi s4 (D330) 乜都冇改呔都冇換, 仲快過 之前 TUNE左果架 IMPREZA (C425) ......
死未... , 一係架IMPREZA都仲係TUNE錯野...... R頭......