RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 比利羊
收起左側

forza 3 工房車友齊齊玩!

樓主| 比利羊 發表於 2010-4-17 01:39:21 | 顯示全部樓層
死未...
audi s4 (D330) 乜都冇改呔都冇換, 仲快過 之前 TUNE左果架 IMPREZA ....
jypepe 發表於 2010-4-17 21:08:34 | 顯示全部樓層
http://www.discuss.com.hk/viewth ... page%3D1&page=1

參考, 佢地由 C 以下 改上去 A...

FF車又唔係冇得鬥咁喎...

想JOIN佢地玩下, 但D車都玩唔掂, 點玩A車呢...
jypepe 發表於 2010-4-20 01:27:14 | 顯示全部樓層
回復 1# 比利羊

今晚試左兩個鐘...
個人認為有潛質O既車......

AUDI                    2004 S4                 D330 (4WD)
HONDA                 INTEGRA TYPE-R    D328 (FWD)
HYUNDAI              GENESIS COUPE    D344 (RWD)
LAMBORGHINI      P400                      D329 (RWD)
LEXUS                  IS350                     D349 (RWD)
MITSUBITSHI        GTO                       D324 (4WD)
NISSAN                SILVIA SPEC-R        D338 (RWD)
VOLVO                 S60 R                     D316 (4WD)
jypepe 發表於 2010-4-20 01:33:07 | 顯示全部樓層
改呢o查車上C425應該同上次架藍色怪車有得FIGHT下......

至於上次死咬住我唔放果架FTO, 係E241.......改上C425........算把啦XD
 樓主| 比利羊 發表於 2010-4-20 09:34:41 | 顯示全部樓層

wa......good!!!
 樓主| 比利羊 發表於 2010-4-20 12:15:46 | 顯示全部樓層
my subaru wrx 05
jypepe 發表於 2010-4-20 19:16:44 | 顯示全部樓層

http://www.youtube.com/watch?v=03yX6_kEG1Q
http://www.youtube.com/watch?v=mnNkyFUdV0Q

......仲有好漫長o既路................
celica? mrs? VW? 都有subaru喎
 樓主| 比利羊 發表於 2010-4-20 20:55:27 | 顯示全部樓層
玩到想死....日日三點先訓,
仲係包尾!
jypepe 發表於 2010-4-20 22:52:29 | 顯示全部樓層
tom's mr-s (d340) ! 試左, 好好"才查" !
地獄羊咩仔 發表於 2010-4-20 23:04:35 | 顯示全部樓層
早知我買機果日就要依隻game啦~~聽日走去買返先
 樓主| 比利羊 發表於 2010-4-21 03:31:52 | 顯示全部樓層
my audi s4 2010
jypepe 發表於 2010-4-21 09:40:57 | 顯示全部樓層
回復 31# 比利羊

拉到咁鬼靚~ 操車操成點? 昨晚十一點零玩左一陣都未見你就轉左玩sprinter cell....
 樓主| 比利羊 發表於 2010-4-22 01:45:18 | 顯示全部樓層
雖然贏唔到...但開始跟到大隊!
jypepe 發表於 2010-4-22 11:41:51 | 顯示全部樓層
昨晚終於打爆一次 sprinter cell 故事模式 ( 仲有HUNTER MODE, CO-OP, FACE-OFF......) , 不過不停咁"呢"埋, 搵位COVER, "O拍"人個頭...都幾...........

今晚都係操番車...
jypepe 發表於 2010-4-22 12:05:28 | 顯示全部樓層
http://hk.weather.yahoo.com/detail.html
黎緊...落雨...落雨...落雨...落雨...落雨...
jypepe 發表於 2010-4-30 11:18:28 | 顯示全部樓層
回復 33# 比利羊

昨夜一役
( 謝謝車花 )

結果最後放棄TURNING, 大部份都用D冇得TURN O既 SPORT OPTION,
連避震都用番SPORT, 當然RACING OPTION有TURNING係好D, 但真係老鼠拉龜
(可TURN項目: AERO, ROLL BAR?, TIRE PRESSURE, 差速)

後感,
對番D 司力架 都可以一鬥, 當然有D同款車O既對手唔知點SET, 定起步有技巧, 一開始已經彈左出黎......
但有人用 SUBARU(228?), AUDI S4, 連GOLF GTI 都快到呢........................我僅僅過到終點........
最好果場得第三

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

今日咁好天, 今晚要執晒D野入袋...未必玩到FORZA了...
 樓主| 比利羊 發表於 2010-4-30 11:28:27 | 顯示全部樓層
wa....good!!!!!!!!!
jypepe 發表於 2010-5-3 02:52:47 | 顯示全部樓層
相片事故:
架"EP3"睇都唔睇撞埋內線架"痛車RX7"度,
RX7抄左入草地,
EP3就彈番出黎,
撞埋架CELICA車尾(即係我~)
跟住我同架EP3就玩"並列甩尾"...
好在我出到JASON PLATO果招"WHAT A SAVE", 逃之夭夭...

BILLY就冇咁好彩, 收制不及, 撞埋架甩到打橫O既EP3, 側邊又比架O岩O岩出番黎O既RX7夾住...
 樓主| 比利羊 發表於 2010-5-3 11:01:58 | 顯示全部樓層
he...he...!!!
jypepe 發表於 2010-5-3 12:54:49 | 顯示全部樓層
回復 39# 比利羊

哇, 蓮花變殘花...

FORZA 個網有冇限UPLOAD幾多相, 昨晚其實影左廿幾張連環拍...但上到個網得頭十幾張......