RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6482|回復: 36
收起左側

Kyosho DBX VE

Wilsonf 發表於 2009-9-14 22:45:29 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

樓主| Wilsonf 發表於 2009-9-14 22:46:19 | 顯示全部樓層
大家有冇興趣呢??   
AMAT 發表於 2009-9-14 22:50:38 | 顯示全部樓層
DBX電版........幾過癮.....應該會幾快~
tb03 發表於 2009-9-14 22:51:11 | 顯示全部樓層
2# Wilsonf
車睇落好有戰鬥力WOO....................
rk2 發表於 2009-9-14 23:06:52 | 顯示全部樓層
個轆鈴好似 turbo optima 年代果 d 款. i like it
racart 發表於 2009-9-14 23:32:26 | 顯示全部樓層
我覺得幾靚,應該跑得兩下.睇完說明書結構可以買.
duncan520 發表於 2009-9-14 23:35:21 | 顯示全部樓層
6# racart

Looks like DNA error for me.
rk2 發表於 2009-9-15 15:55:17 | 顯示全部樓層
first picture, a bit like the one made in Taiwan - TEAM MAGIC
smallfaifai 發表於 2009-9-15 17:42:57 | 顯示全部樓層
不過DBX A臂好似幾易斷.....
KalvinChan 發表於 2009-9-15 17:44:42 | 顯示全部樓層
how much ka
NitroChicken 發表於 2009-9-15 17:51:41 | 顯示全部樓層
more pics....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
binary 發表於 2009-9-15 18:02:08 | 顯示全部樓層
個轆鈴好似 turbo optima 年代果 d 款. i like it
rk2 發表於 2009-9-14 23:06

Agree!  I want its rim!    If it sells separately, it's great!!!
louis-wei 發表於 2009-9-15 18:04:27 | 顯示全部樓層
嚴重投訴距D 9骨,牙簽敢,我架DBX一次過彎曬4條,激死我。。。。
到出電版,依然是死性不改。。。
rk2 發表於 2009-9-15 18:08:23 | 顯示全部樓層
曾經想過 搵架 2 手的 dbx 油動改電動, 後來放棄左, 點知 kyosho . . ..  
rk2 發表於 2009-9-15 18:10:19 | 顯示全部樓層
嚴重投訴距D 9骨,牙簽敢,我架DBX一次過彎曬4條,激死我。。。。
到出電版,依然是死性不改。。。
louis-wei 發表於 2009-9-15 18:04

睇圖真係好似 幼 身左 d , 同推杆一樣咋 !!!! 唔知夠唔夠 2 mm . . ..
byron.C 發表於 2009-9-15 19:09:53 | 顯示全部樓層
人出佢出!夾硬將架唔掂既油車改電就更唔掂!mp9改都算!自家有 lazer 都禁玩!
有時間做好 d 架 lazer !出架平 d 既 mp9 仲好啦!
ftbingobingo 發表於 2009-9-15 19:17:36 | 顯示全部樓層
算啦, 依d野平平地的話容易引人玩rc或玩多瓣off-road嘛, 都唔係老手玩架啦............
Q太郎 發表於 2009-9-15 20:28:06 | 顯示全部樓層
大家有冇興趣呢??   
Wilsonf 發表於 2009-9-14 22:46 [/quote]
係米有團購
 樓主| Wilsonf 發表於 2009-9-15 20:46:32 | 顯示全部樓層
用 Truck 殼變1/10 Truggy 會靚D !!
byron.C 發表於 2009-9-15 22:04:45 | 顯示全部樓層
17# ftbingobingo

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1

屋企有部法拉利就會禁諗野.......建議你換部 civic 先再生.......