RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Wilsonf
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kyosho DBX VE

ftbingobingo 發表於 2009-9-16 02:46:38 | 只看該作者
salemsalem_1999 發表於 2009-9-17 02:49:06 | 只看該作者
anyone know how much?
salemsalem_1999 發表於 2009-9-17 02:49:17 | 只看該作者
when will arrive?
wingky 發表於 2009-9-17 09:55:27 | 只看該作者
我都想要d鈴呀, 有得散買記住通知聲
miniz 發表於 2009-9-17 11:18:37 | 只看該作者
wah this car no dust protection wor diehard la d gear easy damage wor
soha 發表於 2009-9-17 11:45:43 | 只看該作者
外観上、真係好有OPTIMA感覚。
byron.C 發表於 2009-9-17 13:46:41 | 只看該作者
真係好平就可以考慮 .... 因為我都諗緊油版...
lilomay 發表於 2009-9-17 13:53:16 | 只看該作者
個look好正!! 最衰牙簽9骨同易斷A臂
soha 發表於 2009-9-17 17:19:31 | 只看該作者
有関KYOSHO車好多都有“牙簽9骨同易斷A臂”的問題、我SEND左E-mail去日本KYOSHO反映、対方回覆D官方答案話:交比Marketing部門検討。日本都係不景気、走緊下波。
rk2 發表於 2009-9-18 10:59:37 | 只看該作者
本都係不景気、走緊下波.... 所以先至要加強品質. . . .  銷路 !!!
iouand 發表於 2009-9-18 21:02:20 | 只看該作者
唉!!架車個look有殼都好似ok,除左衫就好唔掂.............好膠....膠得又唔靚
gattermond 發表於 2009-11-10 14:38:13 | 只看該作者
啱啱尋曰買左
雖然我唔係好識玩,但見個價同入多架 Dnano 一樣,不如買架大小小係街玩吓先啦
舊電個老細幫我執左舊 li-po 5000 40C,唔知会唔会令車太快我呢 D 新仔兩吓 KO 架車
但個樣真係幾靚仔,呢樣可能係 Kyosho 嘅 Marketing strategy
johntlf 發表於 2009-11-22 14:48:14 | 只看該作者
啱啱尋曰買左
雖然我唔係好識玩,但見個價同入多架 Dnano 一樣,不如買架大小小係街玩吓先啦
舊電個老細幫我執左舊 li-po 5000 40C,唔知会唔会令車太快我呢 D 新仔兩吓  ...
gattermond 發表於 2009-11-10 14:38

請問邊間鋪有得買及幾多錢?
唔該晒!
chacha 發表於 2009-11-22 22:45:40 | 只看該作者
請問邊間鋪有得買及幾多錢?
唔該晒!
johntlf 發表於 22/11/2009 14:48

http://www.kyosho.com/eng/products/rc/detail.html?product_id=105756
KWS 價:HK1980 (不連電池)

你睇吓呢架如何==> 可用兩電池及金屬轉向  1/8 KYOSHO Inferno VE
KWS 價:HK:2500-2700 (不連電池)
http://www.infernosonly.com/Kyos ... set_p/kyo30875b.htm
gattermond 發表於 2009-11-23 13:37:18 | 只看該作者
KWS 價:HK1980 (不連電池)

你睇吓呢架如何==> 可用兩電池及金屬轉向  1/8 KYOSHO Inferno VE VE   KWS 價:HK:2700-2750 (不連電池)
http://www.infernosonly.com/Kyosho_Inferno_VE_Readyset_p/kyo308 ...
chacha 發表於 2009-11-22 22:45

同架 DBX VE 差 $700 , 其實分別係乜呢??
chacha 發表於 2009-11-24 16:03:45 | 只看該作者
同架 DBX VE 差 $700 , 其實分別係乜呢??
gattermond 發表於 23/11/2009 13:37

金屬轉向

可以比較下 http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=154099&extra=page%3D1
$5xxx
gwinanthony1985 發表於 2010-1-7 13:41:14 | 只看該作者
how fast is Kyosho DBX VE ?

and what parts do you need to buy for spare use?