RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hkmario
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請小心飛行

關閉 [複製鏈接]
flyarr 發表於 2014-2-23 22:33:34 | 顯示全部樓層
solaris8x86 發表於 2014-2-23 21:42
上星期南記同人全部已溝通過,南記師兄上下大家明曬。

你咪又露底啦,
上星期我同班friend去玩, 只見你一條友寂寞飛行, 熟架步飛友都唔敢行去你果個危機JAM機批頭地帶
只有一兩個途人經過望下, 你就當"溝通"咗??  咪作故事發夢啦..
你之前多次語無論次作故仔, 又口出狂言得罪晒全部人, 唔會有人再信你
又要再post你D狂言出來比多D人睇

solaris8x86 :
"一開始已聽咗hkmarble兄改進架喇,係你自己無睇清楚啫,因為我刪咗部份貼,係人都知而家有新玩法超低飛,基本上已無乜問題架喇,但係有啲人硬係要扱下水,我亦一向完全唔介意弱者既眼光,而我一向亦有在場分享場內各處風險及無線電影響問題,但過時嘅人會覺得我吋,因為佢哋會以舊思想"年資"黎評鑑背份,因而上面catcat先至會話有"師父"一模糊定詞。如個計實際飛行穩定性計算,我直頭係衆人"個師父個師父"添。此終我靠數學,而人哋要靠迷信,放AR Drone我跟本唔需要信心,我只要睇生產儀器上嘅讀數,就已幾乎等同實際飛行結果。但不幸嘅係有啲上咗年紀嘅人個䐉已好難再以靠數學,咪一直用迷信嘅態度去挑戰科學囉。一盒維他乃真係唔明點解有啲蠢人要想像成550批頭機。

你在明, 我在暗, 我地次次都昅實你, 你一瘋狂飛行實影你相放上來大家參考下, 小心D, 好多隻眼望住你

flyarr 發表於 2014-2-23 23:14:21 | 顯示全部樓層

solaris8x86 發表於 11 分鐘前:

"明嘅,明嘅,唔係你唔使成日要換Login ID模擬自己"重生"哎,你想玩模擬自己係黑喑呀嗎,我都降Lev陪你玩咗咴兩個星期囉,都算係咁啦呱,至於邊個影邊過,兩年黎我巡航4600轉飛過影人啲片影到harddisk都暴,你想要你正面定則面哎? 定要唔要soundtrack伴奏哎?  何必咁奴氣呢,有啲嘢,帶唔走嘅。"

換login?  個個都在線睇你出醜, 點得閒換ID玩你, 有証據你咪叫版主查IP封鋪拉人, 做啦..怕呀, 得把口, 又咪得個講字. 你成日自我妄想症發作, 版主都廢時理你

係就快D post相出來, 睇下你有冇認錯人啦, 明明唔識我都知我邊個??.. 你問你阿媽呀.. 哈..

不過又比我呃你玩通宵睇片搵人, 你又中伏了

快D出啦, 唔好好似上之話報警, 之後怕事又自刪留言當無講過啦  講咗成晚又咪係得個講字.,

知晒你底牌啦, 同我玩花樣, 咪又比我食住上啦, 小學雞

flyarr 發表於 2014-2-23 23:34:42 | 顯示全部樓層
我諗你又幻想我係阿伯, 哈, 繼續啦, 無所謂, 反正我係邊個你永遠都估唔到, 亦唔重要

呢度最少三四個人不停接力鬧人, 但一個人都無撐過你, 日日比人群小你自己唔知呀, 數手指都唔識, 仲話乜嘢科學... 笑死人
flyarr 發表於 2014-2-23 23:53:50 | 顯示全部樓層
solaris8x86 發表於 2014-2-23 23:39
唔好再模擬自己係黑暗喇,幾十歲人仲舵鳥,南記啲人…知..,無謂比人....唉。 ...

喂, 你知邊個上星期又唔即場搵個阿伯來鬧, 上網就又惡又扮勁, 出到場只識dup低頭扮見唔到人.. 哈哈..

我下星期就企係度等睇戲, 數下你係咁搵咗幾多個阿伯鬧, 又食花生笑唔停,

不過都估你得個講字.. 現實中, 你只係一條怕事小學雞, 唔好又比我睇死

咪傻啦, 我同CAT分別都係南生圍睇住你一條友被孤立, 唔好幻想你有朋友啦..

你成日JAM死人, 又攞架玩具企圖撞D遊人同小朋友, 人人都好僧你

flyarr 發表於 2014-2-24 00:04:09 | 顯示全部樓層

"一開始已聽咗hkmarble兄改進架喇,係你自己無睇清楚啫,因為我刪咗部份貼,係人都知而家有新玩法超低飛,基本上已無乜問題架喇,但係有啲人硬係要扱下水,我亦一向完全唔介意弱者既眼光,而我一向亦有在場分享場內各處風險及無線電影響問題,但過時嘅人會覺得我吋,因為佢哋會以舊思想"年資"黎評鑑背份,因而上面catcat先至會話有"師父"一模糊定詞。如個計實際飛行穩定性計算,我直頭係衆人"個師父個師父"添。此終我靠數學,而人哋要靠迷信,放AR Drone我跟本唔需要信心,我只要睇生產儀器上嘅讀數,就已幾乎等同實際飛行結果。但不幸嘅係有啲上咗年紀嘅人個䐉已好難再以靠數學,咪一直用迷信嘅態度去挑戰科學囉。一盒維他乃真係唔明點解有啲蠢人要想像成550批頭機。

flyarr 發表於 2014-2-24 00:07:36 | 顯示全部樓層

"一開始已聽咗hkmarble兄改進架喇,係你自己無睇清楚啫,因為我刪咗部份貼係人都知而家有新玩法超低飛,基本上已無乜問題架喇,但係有啲人硬係要扱下水,我亦一向完全唔介意弱者既眼光,而我一向亦有在場分享場內各處風險及無線電影響問題,但過時嘅人會覺得我吋,因為佢哋會以舊思想"年資"黎評鑑背份,因而上面catcat先至會話有"師父"一模糊定詞。如個計實際飛行穩定性計算,我直頭係衆人"個師父個師父"添此終我靠數學,而人哋要靠迷信,放AR Drone我跟本唔需要信心,我只要睇生產儀器上嘅讀數,就已幾乎等同實際飛行結果。但不幸嘅係有啲上咗年紀嘅人個䐉已好難再以靠數學,咪一直用迷信嘅態度去挑戰科學囉。一盒維他乃真係唔明點解有啲蠢人要想像成550批頭機

登錄/註冊後可看大圖

flyarr 發表於 2014-2-24 00:14:46 | 顯示全部樓層

"一開始已聽咗hkmarble兄改進架喇,係你自己無睇清楚啫,因為我刪咗部份貼,係人都知而家有新玩法超低飛,基本上已無乜問題架喇,但係有啲人硬係要扱下水,我亦一向完全唔介意弱者既眼光,而我一向亦有在場分享場內各處風險及無線電影響問題,但過時嘅人會覺得我吋,因為佢哋會以舊思想"年資"黎評鑑背份,因而上面catcat先至會話有"師父"一模糊定詞。如個計實際飛行穩定性計算,我直頭係衆人"個師父個師父"添。此終我靠數學,而人哋要靠迷信,放AR Drone我跟本唔需要信心,我只要睇生產儀器上嘅讀數,就已幾乎等同實際飛行結果。但不幸嘅係有啲上咗年紀嘅人個䐉已好難再以靠數學,咪一直用迷信嘅態度去挑戰科學囉。一盒維他乃真係唔明點解有啲蠢人要想像成550批頭機

登錄/註冊後可看大圖
flyarr 發表於 2014-2-24 00:16:28 | 顯示全部樓層

"一開始已聽咗hkmarble兄改進架喇,係你自己無睇清楚啫,因為我刪咗部份貼,係人都知而家有新玩法超低飛,基本上已無乜問題架喇,但係有啲人硬係要扱下水,我亦一向完全唔介意弱者既眼光,而我一向亦有在場分享場內各處風險及無線電影響問題,但過時嘅人會覺得我吋,因為佢哋會以舊思想"年資"黎評鑑背份,因而上面catcat先至會話有"師父"一模糊定詞。如個計實際飛行穩定性計算,我直頭係衆人"個師父個師父"添。此終我靠數學,而人哋要靠迷信,放AR Drone我跟本唔需要信心,我只要睇生產儀器上嘅讀數,就已幾乎等同實際飛行結果。但不幸嘅係有啲上咗年紀嘅人個䐉已好難再以靠數學,咪一直用迷信嘅態度去挑戰科學囉。一盒維他乃真係唔明點解有啲蠢人要想像成550批頭機

登錄/註冊後可看大圖