RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 大頭妹
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TLT 要改幾錢先至玩到爬爬架?

Evo露筍 發表於 2007-4-12 18:00:52 | 顯示全部樓層

回復 #194 courel500 的帖子

應該唔會流血o既~~
Evo露筍 發表於 2007-4-13 11:50:21 | 顯示全部樓層

回復 #198 mikewu 的帖子

1 : 幾架?等我聽日出反斗城睇下先~
Evo露筍 發表於 2007-4-16 15:32:04 | 顯示全部樓層

回復 #208 大頭妹 的帖子

我架車就係o係創星買架喇~以我所知除左啤令之後其他可以輕微改裝o既option parts都冇.........亦都冇油壓配.........
Evo露筍 發表於 2007-4-16 15:33:44 | 顯示全部樓層

回復 #210 mikewu 的帖子

45T or 55T or 65T motor also食電
Evo露筍 發表於 2007-4-16 15:36:59 | 顯示全部樓層

回復 #212 courel500 的帖子

TXT is my collection target also........but need wait荷包o既傷勢復原返先.......而家嚴重重傷入左ICU呀.......
Evo露筍 發表於 2007-4-16 15:38:20 | 顯示全部樓層

回復 #214 RCman 的帖子

我覺得 lor.......
Evo露筍 發表於 2007-4-16 15:41:35 | 顯示全部樓層

回復 #216 RCman 的帖子

............
咁樣諗得過換左而家呢2隻咁可愛o既白皮豬先wor........
65T幾錢隻呀?
Evo露筍 發表於 2007-4-16 15:46:48 | 顯示全部樓層

回復 #218 courel500 的帖子

依~咁又唔係貴wor~~75T都換得過~thx bro~