RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 44760|回復: 237
打印 上一主題 下一主題
收起左側

三月廿四日.遙控重工拖頭組(鼠年第一點五擊).相片發放(頁首新增官方照片)

有勇冇謀 發表於 2008-3-24 13:51:15 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請各 師兄在此 post 留相及後感...thx

出席之 師兄 (排名不分先後)

登錄/註冊後可看大圖

kwboy 蜜豆新車代替雞仔頭

登錄/註冊後可看大圖

GAT-X103AP 新車長陣雞仔頭....行車表現有待改善

登錄/註冊後可看大圖

Q-pet 雞+狗貨櫃車, 佩搭新鮮

登錄/註冊後可看大圖

彩竹 紅粉雞頭...

登錄/註冊後可看大圖

ivenleung 同小弟架雞頭係孖生兄弟,我都差點認錯

登錄/註冊後可看大圖

小弟架雞仔

登錄/註冊後可看大圖

佳哥九記巴士, 到來參加起步禮

登錄/註冊後可看大圖

安哥 以為佢棄貨車轉f350,但都早走番屋企噴雞仔....

登錄/註冊後可看大圖

chris兄 紫色volvo終日受住 jam 車之苦,要努力找出解決方案

登錄/註冊後可看大圖

AltezzaMak兄 全場至靚仔至新款Volvo

登錄/註冊後可看大圖

KMB182兄 8x4雞仔平板,同我架大修中的耀記有得"fight"呀

登錄/註冊後可看大圖

陳生 6x4拖頭行車可靠性大有進步,值得一贊

登錄/註冊後可看大圖

賢兄 6x4 Volvo轉向 servo 失靈,提早收工,可惜可惜

樓主| 有勇冇謀 發表於 2008-3-24 13:51:25 | 只看該作者
出發前大合照, 深旺道都因為我地而封路...哈哈

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

分組影影...oh 大多雞仔 la...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

終於起行...向深旺道/大角咀出發

登錄/註冊後可看大圖

行兩行停兩停

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我地咁多名車緊係要在名車城門口影番張靚相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

由於路面明斜及小弟掛住影相關係....小弟架車差點走"雞"衝出馬路

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

又在等侯中

登錄/註冊後可看大圖

去到富昌村等師兄們在 OK 補給途中, 2打6又話報 o左 警,又話 o物...唉..當我地白痴咩,報 o左 警點會比我地走呀.. 不過都係嗱嗱聲之中走人...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

兩紅雞有咩分別??

登錄/註冊後可看大圖

新安裝之士啤呔

登錄/註冊後可看大圖

再在等候修車中

登錄/註冊後可看大圖

相中 師兄整車中

登錄/註冊後可看大圖

陳仔腳軟了...

登錄/註冊後可看大圖

行到入夜, 腳仔軟,肚又餓,又急小...

登錄/註冊後可看大圖

在官方指定車仔麵店用膳後分道揚鑣,一眾 師兄向旺角鬧市進發

登錄/註冊後可看大圖

樓主| 有勇冇謀 發表於 2008-3-24 13:51:35 | 只看該作者
留位3
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2008-3-24 13:51:42 | 只看該作者
留位4
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2008-3-24 13:51:50 | 只看該作者
留位5
chan951130 發表於 2008-3-24 13:54:00 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-3-24 13:51 發表
請各 師兄在此 post 留相及後感...thx
留位1

有勇冇謀做好準備喎
kwboy 發表於 2008-3-24 13:55:39 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-3-24 13:54 發表

有勇冇謀做好準備喎

因為實出到車
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2008-3-24 13:55:41 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-3-24 13:54 發表

有勇冇謀做好準備喎

係呀係呀....check 好 d o野 未..唔好陣間成日要整車...
chan951130 發表於 2008-3-24 13:57:34 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-3-24 13:55 發表

係呀係呀....check 好 d o野 未..唔好陣間成日要整車...

上次玩車都無野
kwboy 發表於 2008-3-24 13:59:28 | 只看該作者
出門口LU
chan951130 發表於 2008-3-24 14:00:41 | 只看該作者
原帖由 kwboy 於 2008-3-24 13:59 發表
出門口LU

重快過我 ,我都快出門口
chan951130 發表於 2008-3-24 14:02:42 | 只看該作者
出門口LU
老占 發表於 2008-3-24 16:55:14 | 只看該作者
見到你地今日有得玩, 都登你地高興, 希望大家都玩得開心, 記住影靚相返黎喎!!  
ERIXON 發表於 2008-3-24 19:14:21 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2008-3-24 16:55 發表
見到你地今日有得玩, 都登你地高興, 希望大家都玩得開心, 記住影靚相返黎喎!!  

占兄,你唔去?
yin1992 發表於 2008-3-24 22:43:31 | 只看該作者
今日有得玩真係好開心 好彩勇兄借左條野俾我
係呢到真係要唔該你先
chan951130 發表於 2008-3-24 23:26:28 | 只看該作者
回到家,抄左4次車  
KMB182 發表於 2008-3-24 23:35:14 | 只看該作者
塊平斗又比人踩左下...
唔通平斗太矮...好難睇得見...
chan951130 發表於 2008-3-24 23:44:36 | 只看該作者
原帖由 KMB182 於 2008-3-24 23:35 發表
塊平斗又比人踩左下...
唔通平斗太矮...好難睇得見...

有冇碎左啊
KMB182 發表於 2008-3-24 23:47:12 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-3-24 23:44 發表

有冇碎左啊

好彩...塊主要嫁底板冇事..
不過前面果塊d羅C位就爆左...
james891031 發表於 2008-3-25 00:20:06 | 只看該作者
你地就好啦
我架volvo好耐都冇郁過啦