RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 有勇冇謀
打印 上一主題 下一主題
收起左側

三月廿四日.遙控重工拖頭組(鼠年第一點五擊).相片發放(頁首新增官方照片)

chan951130 發表於 2008-3-25 00:22:16 | 只看該作者
唔知?時有相呢??
chrischan4165 發表於 2008-3-25 00:25:40 | 只看該作者
今日玩得好開心,可惜JAM到飛起,比我撞到既師兄係到講聲對唔住
chan951130 發表於 2008-3-25 00:27:19 | 只看該作者
chrischan4165 發表於 2008-3-25 00:31:39 | 只看該作者
我比''彩竹''狂推
chrischan4165 發表於 2008-3-25 00:39:38 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
\

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

yin1992 發表於 2008-3-25 01:15:00 | 只看該作者
原帖由 chrischan4165 於 2008-3-25 00:39 發表

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://i152.photobucket.com/albums/s185/chrischan4165/DSC02474.j ...

我張相影得幾靚 拎黎做大頭相都好
╚彩竹╗ 發表於 2008-3-25 01:16:39 | 只看該作者
原帖由 chrischan4165 於 2008-3-25 12:31 AM 發表
我比''彩竹''狂推

咁先好玩架ma...hahaaaa...不過同你玩真係好開心
tomabc 發表於 2008-3-25 01:18:29 | 只看該作者
WOOHOO~~正!!!!咁多消防車~~真係比人燒著晒個"後蘭"都唔怕
chrischan4165 發表於 2008-3-25 01:20:53 | 只看該作者

回復 27# 的帖子

下次再界過,,
Q-pet 發表於 2008-3-25 10:19:05 | 只看該作者
今日返工覺得隻腳同手好似唔係我咁--尋日又背住個袋住d野好累==
係公司打字都無力==XD........
Q-pet 發表於 2008-3-25 10:19:52 | 只看該作者
彩竹...我返到屋企都無你排電啵@@"
Q-pet 發表於 2008-3-25 11:16:25 | 只看該作者

相呀-0-整死人.....

電盈集合照...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

勇兄幫人整車照

登錄/註冊後可看大圖

兩雞對峙必有一傷@@"

登錄/註冊後可看大圖

我既愛驅..落地唔係好內前沙已爆-0-"中間黃黃地係我...大家有養狗都交留下

登錄/註冊後可看大圖

F350就好啦過馬路超方便

登錄/註冊後可看大圖

巴士照

登錄/註冊後可看大圖

又係我架車^^

登錄/註冊後可看大圖

係食野既地方影既
兩架消防號

登錄/註冊後可看大圖

回家路上..我同佢地分手..佢地去旺角..我係尖咀返紅磡...尖咀一條長命斜

登錄/註冊後可看大圖

先貼住咁多..一陣再更新

kwboy 發表於 2008-3-25 12:28:28 | 只看該作者
原帖由 KMB182 於 2008-3-24 23:35 發表
塊平斗又比人踩左下...
唔通平斗太矮...好難睇得見...

唔好意思
係MK比人圍好驚家MA
kwboy 發表於 2008-3-25 12:31:08 | 只看該作者
原帖由 chrischan4165 於 2008-3-25 00:25 發表
今日玩得好開心,可惜JAM到飛起,比我撞到既師兄係到講聲對唔住

唔緊要BO   等陣撞到D路人右話要報警就唔好啦
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2008-3-25 12:36:16 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2008-3-25 11:16 發表

師兄們真係有心有力...小弟去到油麻地廟街已上車走人.....
chan951130 發表於 2008-3-25 12:37:54 | 只看該作者
我借左kmb182排電返回家中,星期3要還返排電比佢,剛起床
chan951130 發表於 2008-3-25 12:39:36 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-3-25 12:36 發表

師兄們真係有心有力...小弟去到油麻地廟街已上車走人.....

我去到旺角已上車走人
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2008-3-25 12:41:03 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-3-25 12:37 發表
我借左kmb182排電返回家中,星期3要還返排電比佢,剛起床

你就好la...我地返工做 o左 成朝 o野 la...
Q-pet 發表於 2008-3-25 13:06:11 | 只看該作者

回復 35# 的帖子

我同6X4個個人去到尖咀都勁多人啦--
返到去屋企叫我老婆落樓接我--
StarBuck 發表於 2008-3-25 13:11:28 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2008-3-25 13:06 發表
我同6X4個個人去到尖咀都勁多人啦--
返到去屋企叫我老婆落樓接我--

你同姐姐結左婚拿??公喜公喜
死仔,下次搵日同我玩呀
買車之前又話過黎同我放