RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3602|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

10月25青衣遊....因為玩到通頂..更新相..一樓同二樓

Q-pet 發表於 2008-10-26 09:05:45 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日太多笑話聽...分別阿民d笑話..阿麟個d笑話係勁好笑..今日玩到咁上下好多人走左..之後我地一直係7仔吹水...
8點15分所有人到齊

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

報告美國中隊突擊兵報到

登錄/註冊後可看大圖

以下單頭相..屯門阿民部車

登錄/註冊後可看大圖

小肥胖架車

登錄/註冊後可看大圖

raymond部車

登錄/註冊後可看大圖

青衣阿麟

登錄/註冊後可看大圖

小健部車

登錄/註冊後可看大圖

郭晶晶部車~

登錄/註冊後可看大圖

郭晶晶同小健密斗既分別--一架好新淨既車..郭晶晶個架好似玩左好多年既車咁

登錄/註冊後可看大圖

Q-pet雞

登錄/註冊後可看大圖

虎雅

登錄/註冊後可看大圖

米高

登錄/註冊後可看大圖

Onsiu

登錄/註冊後可看大圖

青衣銓

登錄/註冊後可看大圖

xz3062700x

登錄/註冊後可看大圖

我地今日早上10月26早上七點..青衣既裕記門口

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

其他相今晚再搞...我訓陣先

樓主| Q-pet 發表於 2008-10-26 09:06:09 | 只看該作者
海邊單頭照...郭晶昌

登錄/註冊後可看大圖

小健

登錄/註冊後可看大圖

xz3062700x

登錄/註冊後可看大圖

虎雅

登錄/註冊後可看大圖

屯門WYMAN

登錄/註冊後可看大圖

Onsiu

登錄/註冊後可看大圖

小肥胖

登錄/註冊後可看大圖

raymond

登錄/註冊後可看大圖

青衣銓

登錄/註冊後可看大圖

米高

登錄/註冊後可看大圖

青衣麟

登錄/註冊後可看大圖

Q-pet

登錄/註冊後可看大圖

上水庫前屋村相

登錄/註冊後可看大圖

上大斜路前進發

登錄/註冊後可看大圖

係九號碼頭樓下出現呢隻搖控車仔=-=

登錄/註冊後可看大圖

架坦克甩電池架-0-"

登錄/註冊後可看大圖

坦克過小山谷

登錄/註冊後可看大圖

架坦克比人打沉左--

登錄/註冊後可看大圖

青衣7仔...吹水照,,個時有阿麟..wyman..raymond..小肥胖.我呢d用電話影

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

五架車係巴士站影相..白雞個隻無曬電..我又無轉插比佢

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| Q-pet 發表於 2008-10-26 09:06:26 | 只看該作者
再留位...
虎虎☆雅 發表於 2008-10-26 09:09:30 | 只看該作者
玩通頂咁激
z1118 發表於 2008-10-26 10:35:50 | 只看該作者
玩到食早餐...勁
小建 發表於 2008-10-26 13:05:33 | 只看該作者
咁激...........多謝咁多位師兄帶我去玩,下次再玩過
smallsheep 該用戶已被刪除
smallsheep 發表於 2008-10-26 14:18:03 | 只看該作者
嘩 ~~   師兄們洗唔洗咁激呀 ? !  玩通頂~~
lsl86712 發表於 2008-10-26 14:45:40 | 只看該作者
電都乍乾乾淨.........最尾都係囉住架車番去
z1118 發表於 2008-10-26 15:10:21 | 只看該作者
原帖由 小建 於 2008-10-26 13:05 發表
咁激...........多謝咁多位師兄帶我去玩,下次再玩過

下次青衣有局希望你都出席啦
lsl86712 發表於 2008-10-26 15:41:34 | 只看該作者
晶晶架戰車

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

佢又爛泵把

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
冰‧心龍 發表於 2008-10-26 15:48:02 | 只看該作者
文哥又自己去囉!好自私
lsl86712 發表於 2008-10-26 15:51:19 | 只看該作者

回復 13# 的帖子

咁你又唔一齊黎
冰‧心龍 發表於 2008-10-26 15:54:43 | 只看該作者
原帖由 lsl86712 於 2008-10-26 15:51 發表
咁你又唔一齊黎

文哥都唔叫我!

有人陪我先會出去嫁
lsl86712 發表於 2008-10-26 16:01:05 | 只看該作者

回復 15# 的帖子

下次一齊黎青衣玩下啦
tungming508 發表於 2008-10-26 16:16:06 | 只看該作者
希望到時回港可以同大家一齊玩~
小弟都係青衣人
估唔到青衣多左好多人玩貨櫃
好開心
冰‧心龍 發表於 2008-10-26 20:56:51 | 只看該作者
原帖由 lsl86712 於 2008-10-26 16:01 發表
下次一齊黎青衣玩下啦

好呀!不過你要叫文哥陪我
小肥胖 發表於 2008-10-26 22:09:31 | 只看該作者
玩車玩到通頂,真是第一次,但很開心快樂!昨晚有份出來玩車的c兄猜猜這雙腳何人呢?
MRX-2 發表於 2008-10-26 22:11:22 | 只看該作者
原帖由 小肥胖 於 2008-10-26 22:09 發表
玩車玩到通頂,真是第一次,但很開心快樂!昨晚有份出來玩車的c兄猜猜這雙腳何人呢?

一睇就知係地球人既腳啦
小建 發表於 2008-10-27 00:41:44 | 只看該作者

回復 11# 的帖子

好呀好呀...........不過我要整整架車先........
Onsiu 發表於 2008-10-27 00:54:30 | 只看該作者
終於有時間+有精神接觸部電腦喇!
真係好正啊琴晚,不過可惜真係累累地,
兼今朝要番朝早6點,
如果吾係,就同你地通埋頂,再拎埋車番工!!!