RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1964|回復: 9
收起左側

PureTen FW-05 Series

iconeric 發表於 2006-5-7 04:00:50 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
睇過以往的post,得知大部份人都贊成玩FW-05 series,我本身都有玩過油車及電車,所以都有控等物件,所以覺得買05T or 05T+ 1set我又好似浪費左點,大家可否給我一點意見呢?因FW-05 series 都有幾款!謝謝!
andrewlio 發表於 2006-5-7 09:28:33 | 顯示全部樓層
FW05S or fw05RR

都係要睇你攞幾多錢出黎玩!
matsubb 發表於 2006-5-7 10:51:59 | 顯示全部樓層
原帖由 iconeric 於 2006-5-7 04:00 發表
睇過以往的post,得知大部份人都贊成玩FW-05 series,我本身都有玩過油車及電車,所以都有控等物件,所以覺得買05T or 05T+ 1set我又好似浪費左點,大家可否給我一點意見呢?因FW-05 series 都有幾款!謝謝!

05T支原裝控唔係好值錢.......買左留黎做spare控.....
我建議買05T+啦.....

lazzycat 發表於 2006-5-7 13:00:03 | 顯示全部樓層
05T+啦$18XX,多百零蚊,多D OPTION,(散買一定貴好多)
lazzycat 發表於 2006-5-7 13:01:00 | 顯示全部樓層
1:8 INFORNO GT,  $2550 好鬼型
lazzycat 發表於 2006-5-7 13:01:52 | 顯示全部樓層
快d買,一齊玩
 樓主| iconeric 發表於 2006-5-9 00:26:45 | 顯示全部樓層
今日認識了Johnny兄,佢推介Vone S3~~ thx Johnny!
ROLD. 發表於 2006-5-9 15:34:13 | 顯示全部樓層
原帖由 lazzycat 於 2006-5-7 13:01 發表
1:8 INFORNO GT,  $2550 好鬼型

YEAH INFERNO GT
andrewlio 發表於 2006-5-9 19:44:49 | 顯示全部樓層
原帖由 iconeric 於 2006-5-9 00:26 發表
今日認識了Johnny兄,佢推介Vone S3~~ thx Johnny!

s3 正啦!!!

3r 個細路!!!
lokaman 發表於 2006-5-10 01:05:52 | 顯示全部樓層

05t plus vs inferno gt

是8仔及10兩種車,可以15級28級可以相比,如果10仔都識set的話,8仔叫2波都知所措,抄車少不面