RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1660|回復: 8
收起左側

新手買油車一問

ok7093942003 發表於 2008-9-3 18:59:39 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我想買fazer or fw06..唔知2部車邊部啱新手
同埋我唔識溫引擎同較油針..
有無師兄住siu hong 可以幫幫我

阿De 發表於 2008-9-3 19:07:02 | 顯示全部樓層
我雖然冇玩油車  但之前都睇過POST

FW06 比fazer 好 因為零件多 炒左車方便整得番

fazer零件好似唔多充足 我記得有POST講過  如果肯定到自己唔炒車先好買fazer

而且06比較新 多人玩 你玩06有問題果陣 應該會好多C兄答到你
 樓主| ok7093942003 發表於 2008-9-3 19:08:04 | 顯示全部樓層
06依家大約幾錢
笨仔 發表於 2008-9-3 19:24:05 | 顯示全部樓層
阿De 發表於 2008-9-3 19:35:18 | 顯示全部樓層
原帖由 笨仔 於 2008-9-3 19:24 發表

$1850-$1900
你肯落橫洲,我喇你搞,最多唔收錢!

拿 都話左好多c兄 好熱心 教人玩06
 樓主| ok7093942003 發表於 2008-9-3 19:46:07 | 顯示全部樓層
原帖由 笨仔 於 2008-9-3 19:24 發表

$1850-$1900
你肯落嚟橫洲,我喇你搞吖,最多唔收錢吖!

橫洲係邊??
如果加埋全套玩得大約要幾錢....因為我係學生哥依家我重儲緊
zy_cf 發表於 2008-9-3 23:58:05 | 顯示全部樓層
每個禮拜六,橫洲有梗局.具.....想問多吾多人去玩啊?人多我都想去见识下.
blee 發表於 2008-9-4 11:41:56 | 顯示全部樓層
原帖由 ok7093942003 於 2008-9-3 18:59 發表
我想買fazer or fw06..唔知2部車邊部啱新手
同埋我唔識溫引擎同較油針..
有無師兄住siu hong 可以幫幫我

梗係買 D 車係可以 upgrade 到, 如果唔係, 到最後又要駛錢買過部............

G4JS

登錄/註冊後可看大圖

G4WC  

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
RGM-111 發表於 2008-9-11 19:07:56 | 顯示全部樓層
Blee 兄 好Hard sell

那師兄 好像說 他是 學生哥啊......G4JS + Engine +控 +呔 +電 +撻箱........may be over budget ..for him

不過G4 係一部好車, FW06 都係^_^