RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3854|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港遙控電單車會同樂日

chingwingtat 發表於 2008-8-30 16:02:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
日期:09/11/2008星期日
時間:09:00~18:00
地點:TC遙控車場
費用:會員$120 非會員$150 (由本會財爺大頭收取)
截止報名日期:19/10/2008如在此日期後報名一律收$180

車種類別:1比8電動遙控電單車
比賽規則:無限制摩打、電池及重量 (不可以使用側架)

場地當日設有AC220v電力供應,各參賽者可自備充電器、火牛等充電設備及必須要有後備 Band多一套  (2.4G除外)

以上各項遊戲必須安裝全套Fairing及Rider,如因天氣關係不能作賽,將會再公報

*如有任何投訴及爭議,最後結果將由本會作決定*

*每組賽員賽後必須幫下一組賽事執行執車義務 , 違反之賽員當日最好成績會被取消 *

*敬請各參賽者準時到達現場,以便大會作出各樣安排*

*報名費會在每次相約放車時候收取,報名後不會退還*

比賽項目:

1, 分組賽事
視乎人數可分A、B或C三組,而每組最多為十人
每組都會有冠、亞、季軍,及全場TQ大獎

2, 新手賽
從未參加過本會比賽都可以參加新手賽,而新手賽要視乎人數而分壹至兩組
參賽者必須成為RCMCHK會員才合乎資格

3, 元老杯賽
只限參加過天水圍同樂日之元老參賽

各位有興趣請到以下網址報band

www.rcmchk.com

樓主| chingwingtat 發表於 2008-9-3 20:16:56 | 只看該作者
各位有興趣請到以下網址報band

www.rcmchk.com
 樓主| chingwingtat 發表於 2008-9-4 18:00:27 | 只看該作者
未報名既請勿錯過機會呀!
 樓主| chingwingtat 發表於 2008-9-7 22:24:36 | 只看該作者
當日時間表會盡快公報,擁有華dee既朋友一齊玩番日啦!
beebee 發表於 2008-9-7 22:44:36 | 只看該作者
係啞~~各位唔好錯過一年一次o既大型電單車同樂日啞~~
 樓主| chingwingtat 發表於 2008-10-18 02:45:49 | 只看該作者
今次同樂日頒獎後會有好豐富抽獎,如果大家有興趣就唔好錯過啦!
 樓主| chingwingtat 發表於 2008-10-21 01:41:55 | 只看該作者
仲未報名既快D黎報名啦!