RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2171|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

八月九日晚九點大埔 富善邨 去唔去好?

sfdo 發表於 2008-8-8 14:54:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
其實唔係去放車,係去同一班玩開 1比14 o既大佬講數。

背景係 最近 大埔區 ....工人 同某D.....D人 關係好好,背後O個班 大佬 操縱...

去O既話:
如果講贏左,日後某D其他D....人就有好相見,及O個班 大佬 可借佢地D 1比14 我 同佢地一齊

玩。
講輸左,我就要實行我o既承諾,去 大埔超級城 停車停九樓以上放我o既 1比1 電直 (類似 '彩

排整機' ~以重力加速飛行) (其實係因我多口同佢地講 乜 ...'鳩'....好容易者....,本來九

月九日去放 1比1 電直,而家提早一個月...)

唔去O既話:
大埔區 某D ....D人做某D事時 (包括我) 一定冇好相見....

去唔去好?

如果你地識得o個班玩開 1比14  大佬,可否陪我一齊去講數?(可以就 請 PM)
單選投票, 共有 9 人參與投票
11.11% (1)
88.89% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
Doughboy 發表於 2008-8-8 15:14:09 | 只看該作者
放我o既 1比1 電直....

1:1 咪好大架?
anson3263086 發表於 2008-8-8 17:10:34 | 只看該作者
唔係好明你講咩wo
豬腸裡的天空 發表於 2008-8-8 17:37:54 | 只看該作者
那些大佬很好客~~~~~就在東京那天~~~我去買了些東西~一回來~~接收死左~~~好...咁我去講數啦!.....在一講的那刻....我竟身在大埔~~~身邊還有兩串串燒......看起來很好吃......點知..!!!原來係yokomo版tt-01!!!~~
重有kyosho版既ta-05!!!!!於是我都係唔吃了!!!!玩1:0.167的電直.......玩到很累....就在阿凸難提斯博康村小花園的男廁睡了.....

結果...我一早起來.....一絲不掛的...和那些1:14的大佬...在床上...:><:!!
 樓主| sfdo 發表於 2008-8-8 18:45:56 | 只看該作者

即係 我將要會同 某D 大佬 去講數。o個班佬有玩開 1比14,如果有幾個人同我去咁就好傾好多。
講贏左當然係我好佢地好 同 大埔 撈o個行o既人都好。而且我又可以免費玩到 1比14....
但講輸左就大大鑊。...放左 1比1 電直 好可能 我以後乜都玩唔到。

但如果唔去講數o既就注定冇得o係大埔區撈o個行...(唔係正行,又唔算好搵,但又唔少...)

唔知去唔去講算好。

aukit 發表於 2008-8-8 20:02:42 | 只看該作者
大佬姐係咩-,-''
睇極都唔明
中遠 發表於 2008-8-8 21:29:21 | 只看該作者
1比1 電直 ??講數  ???  講贏左可借佢地D 1比14 我 同佢地一齊玩???。
小弟不太明是乜事,不知如何投票。。。
SPAWN 發表於 2008-8-8 21:59:55 | 只看該作者
完全唔知你搞乜!仲利害過呀"萬先生"!咁樣冇人幫到你wo
 樓主| sfdo 發表於 2008-8-8 23:49:46 | 只看該作者
原帖由 中遠 於 2008-8-8 21:29 發表
1比1 電直 ??講數  ???  講贏左可借佢地D 1比14 我 同佢地一齊玩???。
小弟不太明是乜事,不知如何投票。。。

呢個 post 所講o既 1比1 電直 就類似 我以前所講o既 彩排整機 咁。
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=62717&highlight=%2Bsfdo
我以前係 '魔女',但近呢幾個月我特登多次去 賓館 叫...,藉以特登喪失 魔女身份 ....,咁你諗下o係九樓咁高放我O既 1比1 電直後會有咩後果囉....。

有D 大佬 操縱 某行人 要 同某某行人 勾結, 令同行人冇得撈 (包括我),所以要同D 大佬講數....。明未?
(行內術語:近排大埔區各個 屋邨 D Router 清得好乾淨,搞到連D....都冇得撈...,如果明我講乜,而又肯陪我去 講數,請 PM)

豬腸裡的天空 發表於 2008-8-9 00:21:26 | 只看該作者
原帖由 sfdo 於 2008-8-8 23:49 發表

呢個 post 所講o既 1比1 電直 就類似 我以前所講o既 彩排整機 咁。
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... p;highlight=%2Bsfdo
我以前係 '魔女',但近呢幾個月我特登多次去 賓館 叫...,藉以特 ...

那些大佬很好客~~~~~就在東京那天~~~我去買了些東西~一回來~~接收死左~~~好...咁我去講數啦!..... 在一講的那刻....我竟身在大埔~~~身邊還有兩串串燒......看起來很好吃......點知..!!!原來係yokomo版tt-01!!!~~
重有kyosho版既ta-05!!!!!於是我都係唔吃了!!!!玩1:0.167的電直.......玩到很累....就在阿凸難提斯博康村小花園的男廁睡了.....

結果...我一早起來.....一絲不掛的...和那些1:14的大佬...在床上...:><:!!
心照 發表於 2008-8-9 00:44:57 | 只看該作者
都唔知你想UP乜
ms07 發表於 2008-8-9 02:34:10 | 只看該作者
你想UP乜7
 樓主| sfdo 發表於 2008-8-9 10:43:05 | 只看該作者

RE...

唔明白就算了。 (可能唔明好過明)
睇o黎都有唔少人叫我唔好去講數,咁今晚都係唔去了。
但後果就係我以後都冇得 o係 大埔區 撈o個行...,咁即係又少左D 外快 收入....    (咁樣,就連 Mini-Z 冇 $$ 玩了。)
豬腸裡的天空 發表於 2008-8-9 12:28:43 | 只看該作者
原帖由 sfdo 於 2008-8-9 10:43 發表
唔明白就算了。 (可能唔明好過明)
睇o黎都有唔少人叫我唔好去講數,咁今晚都係唔去了。
但後果就係我以後都冇得 o係 大埔區 撈o個行...,咁即係又少左D 外快 收入....    (咁樣,就連 Mini-Z 冇 $$ 玩了。)

我都係果句啦.........

那些大佬很好客~~~~~就在東京那天~~~我去買了些東西~一回來~~接收死左~~~好...咁我去講數啦!..... 在一講的那刻....我竟身在大埔~~~身邊還有兩串串燒......看起來很好吃......點知..!!!原來係yokomo版tt-01!!!~~

SPAWN 發表於 2008-8-9 15:42:56 | 只看該作者
我有去開大埔玩櫃車的!你咁講一講搞到我好頭痛!你講清講楚好wo!唔好玩埋D底能推理遊戲!壇主lee度有人搞事呀!
tkf_2005 發表於 2008-8-9 16:13:30 | 只看該作者
個故仔幾好聽wo,不過都係唔明
中遠 發表於 2008-8-9 22:10:07 | 只看該作者
小弟都係唔知乜事,操從???樓主所講既意思唔係係大埔玩rc貨櫃車要得到某地下社會組織既認可,否則被人打。。。

樓主| sfdo 發表於 2008-8-10 09:04:00 | 只看該作者
原帖由 中遠 於 2008-8-9 22:10 發表
小弟都係唔知乜事,操從???樓主所講既意思唔係係大埔玩rc貨櫃車要得到某地下社會組織既認可,否則被人打。。。

意思差唔多啦。
不過呢D係某一行行內O既事 (非正行),行外人若唔知 '屋邨 Router 搵食' 係咩,咁就算啦唔洗理。
中遠 發表於 2008-8-10 21:18:33 | 只看該作者
師兄,玩遙控貨車唔洗搞到要講數又打交下。。。今得人驚既。。。
豬腸裡的天空 發表於 2008-8-11 22:37:47 | 只看該作者
原帖由 sfdo 於 2008-8-10 09:04 發表

意思差唔多啦。
不過呢D係某一行行內O既事 (非正行),行外人若唔知 '屋邨 Router 搵食' 係咩,咁就算啦唔洗理。

oo....原來係咁.........但係呢.......