RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1895|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買邊支控好?

亞標 發表於 2008-7-29 15:09:46 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
心中想買KO既EX1 UR 或者EX10, 兩者同是2.4G, 唔知邊支好用D呢? 份2.4G MODULE係唔係一樣架?
AMAT 發表於 2008-7-29 15:30:02 | 只看該作者
買DX3R~

EX1UR同EX10果個2.4G MODULE係一樣.

EX1UR就4CH,但係個MENU調控好多人都話麻麻
EX10就3CH,但係就個MENU調控清楚好多

都係睇你自己攞上手感覺啦~
mschumi 發表於 2008-7-29 16:47:35 | 只看該作者
手感我就覺得M11 都幾好合我地亞洲人揸
但係我都買了10仔
因為鐘意佢個細接收同個跌呔
mk9001 發表於 2008-7-29 16:53:27 | 只看該作者
我都係10仔
 樓主| 亞標 發表於 2008-7-29 17:06:35 | 只看該作者
多謝各位意見! 首先M11等覺得好很重, 冇入電都比我支入左電既EX1 MARS R 重, 而且上重下輕唔舒服, 但我好多朋友用M11既都話佢手感好? 我真係唔覺.......

EX1 UR既MENU同MARS R似唔似架? 似既我都可以接受既, 始終用左好多年1仔, 好似慣左咁....
wingwingday 發表於 2008-7-29 17:08:03 | 只看該作者
用ex1啦~~~~~~~
馮馮ymc 發表於 2008-7-29 21:09:59 | 只看該作者
原帖由 亞標 於 2008-7-29 17:06 發表
多謝各位意見! 首先M11等覺得好很重, 冇入電都比我支入左電既EX1 MARS R 重, 而且上重下輕唔舒服, 但我好多朋友用M11既都話佢手感好? 我真係唔覺.......

EX1 UR既MENU同MARS R似唔似架? 似既我都可以接受既, 始終 ...

我都買返UR.....正!!
jasonbb 發表於 2008-7-29 21:26:15 | 只看該作者
原帖由 馮馮ymc 於 2008-7-29 21:09 發表

我都買返UR.....正!!

又買返UR!?
支11呢?
PS:8月3我同陳仔黎唔到,,,sorry~