RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1693|回復: 6
收起左側

請問,各位師兄,(石門)即是在那裡

anthonyccc 發表於 2008-7-10 22:29:36 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問,各位師兄,石門即是在那裡,係咪即係響那個天橋底果度,格離係好似個,變電站同咩咩大學的中學部,果邊呀.............................. :o
georgej 發表於 2008-7-10 23:15:32 | 顯示全部樓層
原帖由 anthonyccc 於 2008-7-10 22:29 發表
請問,各位師兄,石門即是在那裡,係咪即係響那個天橋底果度,格離係好似個,變電站同咩咩大學的中學部,果邊呀.............................. :o

沙田第一城旁,港鐡馬安山線石門站門口
Monday 發表於 2008-7-10 23:39:48 | 顯示全部樓層
红色圓形十字嘅位置 (石門)
shek mun.jpg
SunLi 發表於 2008-7-10 23:52:24 | 顯示全部樓層
位處華南沿岸、珠江口以東,於香港特別行政區,新界沙田區東北方,城門河以東,西南面向小瀝源渠和圓洲角,港鐵馬鞍山綫的一個架空車站,石門站西北方的一塊空地,車站出口C - 石門工業區
fatboyli 發表於 2008-7-11 20:57:23 | 顯示全部樓層
原帖由 SunLi 於 2008-7-10 23:52 發表
位處華南沿岸、珠江口以東,於香港特別行政區,新界沙田區東北方,城門河以東,西南面向小瀝源渠和圓洲角,港鐵馬鞍山綫的一個架空車站,石門站西北方的一塊空地,車站出口C - 石門工業區

嘩!極度詳細!
devilstar 發表於 2008-7-13 02:05:13 | 顯示全部樓層
原帖由 SunLi 於 2008-7-10 23:52 發表

我照足你咁講輸入哂GPS,反而仲搵唔到喎
SunLi 發表於 2008-7-13 17:06:08 | 顯示全部樓層
原帖由 devilstar 於 2008-7-13 02:05 發表

我照足你咁講輸入哂GPS,反而仲搵唔到喎

下次軍醫去石門載埋我.....我用人肉GPS帶路!!