RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1374|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

500夠唔夠買手拉enging+pipe?

edmondhk 發表於 2008-6-13 23:56:51 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
12級夠
最好耐用d
RGM-111 發表於 2008-6-14 00:02:32 | 只看該作者
 樓主| edmondhk 發表於 2008-6-14 00:09:10 | 只看該作者
原帖由 RGM-111 於 2008-6-14 00:02 發表

淨買 新機 500 都唔多夠 何況要買埋"曲" & Pipe 呢.....

咁算
見到有部2手720
仲諗買左佢tim
都係買番fw-06算=.=
RGM-111 發表於 2008-6-14 00:53:24 | 只看該作者
原帖由 edmondhk 於 2008-6-14 00:09 發表

咁算
見到有部2手720
仲諗買左佢tim
都係買番fw-06算=.=

C 兄 有冇 控..servo, starter box 個D 野 先?? if 有,... 720 is a better choice (但佢不能用手拉Engine).....or C兄 可以遲D 才買Engine & pipe 呢^_^
 樓主| edmondhk 發表於 2008-6-14 01:05:06 | 只看該作者
原帖由 RGM-111 於 2008-6-14 00:53 發表

C 兄 有冇 控..servo, starter box 個D 野 先?? if 有,... 720 is a better choice (但佢不能用手拉Engine).....or C兄 可以遲D 才買Engine & pipe 呢^_^

咩都冇=.=
係有枝控要買多個接收
用唔到手拉Engine
姐係仲要買starter box....
冇咁多錢
玩06算
玩車托杉 發表於 2008-6-14 04:26:24 | 只看該作者
原帖由 edmondhk 於 2008-6-14 01:05 發表

咩都冇=.=
係有枝控要買多個接收
用唔到手拉Engine
姐係仲要買starter box....
冇咁多錢
玩06算

玩06同720係2回事架野來架c兄...
你買06返來都要有野換架..
06跟比你個d servo 係好慢架...你要換左個個轉向servo油門你都可以用返原裝06d servo..
你都係念清楚先好買啦...只係個人意見..
RGM-111 發表於 2008-6-15 02:19:56 | 只看該作者
原帖由 玩車托杉 於 2008-6-14 04:26 發表

玩06同720係2回事架野來架c兄...
你買06返來都要有野換架..
06跟比你個d servo 係好慢架...你要換左個個轉向servo油門你都可以用返原裝06d servo..
你都係念清楚先好買啦...只係個人意見..

長遠計 06 操車, 唔好改, 等玩熟了,有興趣就換車.....720, Vone, NT-1 , MTX, G4....etc..^_^""""
 樓主| edmondhk 發表於 2008-6-15 13:02:01 | 只看該作者
原帖由 RGM-111 於 2008-6-15 02:19 發表

長遠計 06 操車, 唔好改, 等玩熟了,有興趣就換車.....720, Vone, NT-1 , MTX, G4....etc..^_^""""

我應該唔會再上
我玩開電車
係見屋企附近有地方玩油車
同貪d聲先玩
最大問題係冇$$$$
RGM-111 發表於 2008-6-16 00:34:43 | 只看該作者
原帖由 edmondhk 於 2008-6-15 13:02 發表

我應該唔會再上
我玩開電車
係見屋企附近有地方玩油車
同貪d聲先玩
最大問題係冇$$$$

Then 06 also a good choice for you 我都有 2 部 05 玩緊^_^""
E家重有 手拉Kyosho 賽, 都玩得下咖^_^"