RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2157|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

執返好O架G4S/G4RS......

AMAT 發表於 2008-6-9 04:37:55 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
買咗OPTION好耐都冇郁過.......

呢幾日假期長小小.....終於有時間整下.....

G4S換咗做新O既尾HUBS同新頭HUBS......臂就冇換新.

G4RS就換咗引擎側邊果兩塊做鋁加炭纖......

發覺TM O的螺絲極快生銹.....上面果O的唔係太受力螺絲.....我諗都係要換做鈦螺絲....唔係好肉酸.....哈!

應該過埋田宮杯之後,會有多少少時間開始試呢對TWINS.....哈!
checkie 發表於 2008-6-9 07:20:39 | 只看該作者
換咗引擎側邊果兩塊做鋁加炭纖,比原本個塊好o的嗎?
小弟剛買入左部g4+,見到都有o個兩塊啦,不過小弟係新手,對呢o的一無所知啦~
anes 發表於 2008-6-9 07:49:24 | 只看該作者
rubber tires okay mar
lazzycat 發表於 2008-6-9 09:53:54 | 只看該作者
G4S can use new A 臂? and new version Hub?
天照 發表於 2008-6-9 12:19:34 | 只看該作者
天照 發表於 2008-6-9 12:20:00 | 只看該作者
原帖由 lazzycat 於 2008-6-9 09:53 發表
G4S can use new A 臂? and new version Hub?

SURE YES~
天照 發表於 2008-6-9 12:34:22 | 只看該作者
原帖由 checkie 於 2008-6-9 07:20 發表
換咗引擎側邊果兩塊做鋁加炭纖,比原本個塊好o的嗎?
小弟剛買入左部g4+,見到都有o個兩塊啦,不過小弟係新手,對呢o的一無所知啦~

好O的掛.....輕O的囉....哈!
lazzycat 發表於 2008-6-10 13:42:14 | 只看該作者
有無人知幾錢?A 臂,尾hud, steering block. 洗唔洗換狗骨同波子呀,唔該!
RGM-111 發表於 2008-6-13 00:13:38 | 只看該作者
放假個幾日 先來病, E家都重未開始砌...

睇離 等埋 買Engine 一次過砌 吧
 樓主| AMAT 發表於 2008-6-15 11:46:44 | 只看該作者
原帖由 lazzycat 於 2008-6-10 13:42 發表
有無人知幾錢?A 臂,尾hud, steering block. 洗唔洗換狗骨同波子呀,唔該!

唔駛

不過後面果個位要換過一隻波頭.
lazzycat 發表於 2008-6-15 15:39:55 | 只看該作者
thx AMAT reply. Then did anyone using new pully system?
 樓主| AMAT 發表於 2008-6-15 15:41:09 | 只看該作者
原帖由 lazzycat 於 2008-6-15 15:39 發表
thx AMAT reply. Then did anyone using new pully system?

G4RS咪用新果個囉......
 樓主| AMAT 發表於 2008-6-17 10:15:10 | 只看該作者
我宜家O的車都未得閒買SET車架,上架SET返O岩O的CAMBER,TOE IN/OUT.....

過埋田宮杯就可以搞下佢地,試下車喇.......

呢排都係搏埋田宮杯先......哈!