RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1714|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

落場後,呔邊被咬到"一忽忽", 你仲要唔要.

pskyng 發表於 2008-5-26 12:52:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
1.照玩.都唔係咁大影響姐.
2.嘩.崩左.呔0既抓地力(尤其轉彎時)已大打折扣.可惜0的都冇法lu .掉.
3.補返佢(啱啱個friend講至知可以補 )

mtaristo 發表於 2008-5-26 14:25:22 | 只看該作者
尾呔崩得大忽會甩尾, 可以剪D舊呔小心補補, 補得好, 飛番靚, 仲可以有排玩
chacha 發表於 2008-5-26 15:11:57 | 只看該作者
如果唔想咁快崩,記得用跟呔 返0黎 ga 呔貼紙0次落條呔度,咁就冇咁容易崩0拿
anes 發表於 2008-5-26 15:21:19 | 只看該作者
try not to crash with the barrier.............the only way to prevent 一忽忽.

remember, PYC is the pefect grave site for any tyres
 樓主| pskyng 發表於 2008-5-26 17:20:23 | 只看該作者
多謝mtaristo 兄同 chacha 兄0既tips,  
原來貼子有咁0既功用.speedmind 0的貼子實淨0的...    ,  要飛呔..得徒手飛呔機...    , 兩者都值得試下.

至於唔撞....儘量la.
RGM-111 發表於 2008-5-28 00:58:16 | 只看該作者

請問 個D sticker  , 同 唔同  tire saver 一樣 咁用- -a??

我買 "炮"仔  呔 冇跟呔 返0黎 ga 呔貼紙 = =..........