RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2059|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手 FW05T

efour 發表於 2008-4-27 21:59:26 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
新加送 "油雞" FW05T
在彎仔橋低玩過,都幾好玩,估唔到原裝機都幾快幾大力下。
小弟玩開電車,對油車冇乜知識,各位師兄多多指教。
ck5200 發表於 2008-4-27 22:01:29 | 只看該作者
我都係新手牙c兄....你平時去開邊到玩車多架?

我今日都落左橋底玩牙?
 樓主| efour 發表於 2008-4-27 22:05:37 | 只看該作者
I'd been Wan Chai under bridge for the first time last Thursday.
I will probably go again on Monday.
Bro. ck5200 you will go tomorrow ???
ck5200 發表於 2008-4-28 02:43:51 | 只看該作者

我未知去唔去牙...你聽日幾點入去牙c兄?
pskyng 發表於 2008-4-28 13:39:58 | 只看該作者
原帖由 efour 於 2008-4-27 21:59 發表
新加送 "油雞" FW05T
在彎仔橋低玩過,都幾好玩,估唔到原裝機都幾快幾大力下。
小弟玩開電車,對油車冇乜知識,各位師兄多多指教。

師兄個殼 係咪photoform 來的 0的graphic 好靚仔.
 樓主| efour 發表於 2008-4-29 01:06:31 | 只看該作者
原帖由 pskyng 於 2008-4-28 13:39 發表

師兄個殼 係咪photoform 來的 0的graphic 好靚仔.

the body is Taiwan brand Blizt Mazda M3. I also think this is good looking body
pskyng 發表於 2008-4-29 03:23:00 | 只看該作者
原帖由 efour 於 2008-4-29 01:06 發表

the body is Taiwan brand Blizt Mazda M3. I also think this is good looking body

唔怪得. 香港有得買都想置番個...
 樓主| efour 發表於 2008-4-29 10:08:30 | 只看該作者
[quote]原帖由 pskyng 於 2008-4-29 03:23 發表

唔怪得. 香港有得買都想置番個... [/quote
I bought from Hung Sing, u can go to see if they still have stocks.
pskyng 發表於 2008-4-29 13:08:43 | 只看該作者
原帖由 efour 於 2008-4-29 10:08 發表
[quote]原帖由 pskyng 於 2008-4-29 03:23 發表

登錄/註冊後可看大圖

唔怪得. 香港有得買都想置番個... [/quote
I bought from Hung Sing, u can go to see if they still have stoc ...

oic.. thanks for your info r. c hing.