RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3121|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2008 - 3 - 29 屯門放車相 (3月31日更新)

kwcgary 發表於 2008-3-30 13:46:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

黎張大合照先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| kwcgary 發表於 2008-3-30 13:46:41 | 只看該作者
出發~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

塞車呀~

登錄/註冊後可看大圖

小弟架車

登錄/註冊後可看大圖

等綠燈

登錄/註冊後可看大圖

俾人擒呀

登錄/註冊後可看大圖

貨櫃場泊車

登錄/註冊後可看大圖

曬羅

登錄/註冊後可看大圖

好刺眼

登錄/註冊後可看大圖

Volvo三狼

登錄/註冊後可看大圖

弊,壞車

登錄/註冊後可看大圖

即場拆散哂修理

登錄/註冊後可看大圖

拖車出動

登錄/註冊後可看大圖

排隊等過關(睇唔到龍頭既!?)  

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

貨櫃佬泊車醫肚

登錄/註冊後可看大圖

交通意外~

登錄/註冊後可看大圖

何B 發表於 2008-3-30 13:50:50 | 只看該作者
我都係岩岩訓醒、咁快手既  
我今晚先貼  

我又貼相先    

自己

登錄/註冊後可看大圖

waiyu419

登錄/註冊後可看大圖

waiyu419 新油缸 .. 好靚

登錄/註冊後可看大圖

ronaldyeung <-- 唔知有冇錯呢 ..

登錄/註冊後可看大圖

kwcgary

登錄/註冊後可看大圖

thomas

登錄/註冊後可看大圖

大佬俊

登錄/註冊後可看大圖

RC DOG

登錄/註冊後可看大圖

Kinslayer

登錄/註冊後可看大圖

man2c1314

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

壞車 .. 上架  

登錄/註冊後可看大圖

小角色 3擔 拖 3擔櫃  

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

人類補給、停車位、Good  

登錄/註冊後可看大圖

樓主| kwcgary 發表於 2008-3-30 13:53:47 | 只看該作者
D相要resize同upload,整理需時,所以霸左位先,哈哈~
RCDOG 發表於 2008-3-30 14:22:16 | 只看該作者
果然够快呀   

mk9001 發表於 2008-3-30 14:52:51 | 只看該作者
D港人做嘢真有效率...............
RCDOG 發表於 2008-3-30 14:59:39 | 只看該作者
記得買返個相機既脚架,,D相應會清D
waiyu419 發表於 2008-3-30 23:50:53 | 只看該作者
辛苦晒咁多位放相比我依D懶鬼睇
D車手上晒鏡喎
何B 發表於 2008-3-31 00:16:42 | 只看該作者

回復 1# 的帖子

師兄:車手上晒鏡喎   
 樓主| kwcgary 發表於 2008-3-31 00:21:02 | 只看該作者

回復 9# 的帖子

唔好意思,有D技術性問題,即刻搞搞去~
waiyu419 發表於 2008-3-31 23:21:31 | 只看該作者
gary師兄真係出相出力
chrischan4165 發表於 2008-3-31 23:49:13 | 只看該作者
嘩!!好靚,,好壯觀,,有機會一齊玩
 樓主| kwcgary 發表於 2008-3-31 23:53:14 | 只看該作者

回復 11# 的帖子

亂咁影而已
小弟影相技術未到家有待改善,希望下次影得好一些再同大家分享
 樓主| kwcgary 發表於 2008-3-31 23:54:36 | 只看該作者
原帖由 chrischan4165 於 2008-3-31 23:49 發表
嘩!!好靚,,好壯觀,,有機會一齊玩

好呀,多D人熱鬧些
thomas 發表於 2008-4-1 01:29:43 | 只看該作者
唔知幾時可以約到全屯門區或其他區域貨車手來聚首一堂.互相交流玩車心得~
如果真係咁既一日,場面一定會好壯觀..
其實現車時拖車手,或係大型車種既車手呢?

lvho 發表於 2008-4-1 01:37:27 | 只看該作者
原帖由 thomas 於 2008-4-1 01:29 發表
唔知幾時可以約到全屯門區或其他區域貨車手來聚首一堂.互相交流玩車心得~
如果真係咁既一日,場面一定會好壯觀..
其實現車時拖頸車手,或係大型車種既車手呢?

不如你都開吓帖約人啦
你呢句咩意思呀 (其實現車時拖頸車手)
何B 發表於 2008-4-1 02:09:43 | 只看該作者

回復 16# 的帖子

好題意  ..  
我第一個支持   thomas  開帖  
何B 發表於 2008-4-1 02:13:39 | 只看該作者
kwcgary 兄:辛苦晒啦、整左咁多相相  
 樓主| kwcgary 發表於 2008-4-1 13:40:17 | 只看該作者

回復 18# 的帖子

唔使客氣,舉手之勞姐~
我見D屯門船友每次在屯門公園放船都有班jar長鏡相機的專業人士影相,如果我地車隊都有D咁既人隨行影相就好了~
何B 發表於 2008-4-1 19:24:18 | 只看該作者
屯門車友:如果今個星期日過天水圍玩、你地去唔去?  
同埋會有幾多人去呢?

( 2008-4-6  3:00pm - 9:00pm ) 食埋晚飯散