RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1955|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

散執有so嗎

spring 發表於 2008-3-24 00:40:39 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
華dee散執有so嗎?環保d,唔好浪費d 原裝parts嗎
NINEDOWN 發表於 2008-3-24 01:22:22 | 只看該作者
同你合指一算....一盒$480左右
散執
        車架  50
       Fairing及Rider    100
      原裝呔+0      50
     飛輪     50左右(唔記得)
    人仔+關X     80
    已經330
仲有D野可能散執唔到,,你自己想想啦

我的意見是買盒新的,,D野足..又有貼紙..唔用可能有人要
小鬼 發表於 2008-3-24 01:37:55 | 只看該作者
普遍都係買盒新車砌
因為大部份野都唔太洗換.....除笨有精
師父教落:
1)架車最緊要砌得正形(唔好搞到古靈精怪,p.s.因為我架車當時真係…… )
2)當有架正常o既車時就要好好練好自己o既技術(無技術的話就算有一架最快車都無用,因為操控唔到部車,但你有技術的話就算係“兩件頭“加28BB可以好快=.=)
部車o既速度提升亦不需急於一時 所以大部份原裝都足夠了
而且我仲會用盒新車當零件

chingwingtat 發表於 2008-3-24 02:03:05 | 只看該作者
出新車先係四佰零蚊,仲可以了解部車既構造,對日後會好有幫助!如果切好部車一齊出黎玩下啦!你可以到以下網址睇下!http://www.rcmchk.com
bighead 發表於 2008-3-24 13:03:12 | 只看該作者
買新車仲有本精美說明書tim