RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1878|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

News About Futaba 4PK

looseman 發表於 2008-3-17 03:34:43 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
最新消息
我問過外國RC店的人, 佢地一早落左Pre-Order, 但4PK的FUTABA US代理要四月尾先出到貨
US ver價錢係約$450上下連604 4CH接收的package, HK可能會快一兩個星和起碼平$50....唔炒價的話我估约$399 (MSRP $599)
相反如果HK RC店入係第一期US水貨的話....我估會要成$5xx一 set和會慢一兩個星期(五月中以後)先有貨賣

團購會唔會可以以350上下一套入呢hehe

karl 發表於 2008-3-17 04:30:37 | 只看該作者
HK$ ????
 樓主| looseman 發表於 2008-3-17 04:35:14 | 只看該作者
當然係老美的金..USD啦
USD$450x7.8 = HKD$3510 (未連shipping)

karl 發表於 2008-3-17 05:15:02 | 只看該作者
 樓主| looseman 發表於 2008-3-17 05:18:24 | 只看該作者
個人覺得
除非KO出支大有LCD的真正2.4G槍...如果唔係...我都係等4PK出場
見到KO個display..實在係太小家....無乜誠意...對不起我以前都係必買KO和三和嘅人...
但自從KO出EX10(compared with 3PK)後就無乜胃口另我入手

GigaRacer 發表於 2008-3-17 11:53:35 | 只看該作者
原帖由 looseman 於 2008-3-16 13:18 發表
個人覺得
除非KO出支大有LCD的真正2.4G槍...如果唔係...我都係等4PK出場
見到KO個display..實在係太小家....無乜誠意...對不起我以前都係必買KO和三和嘅人...
但自從KO出EX10(compared with 3PK)後就無乜胃 ...

個人覺得
除非 Futaba change names, 如果唔係...我都係 preferred KO.
PK PK...... 3 個 PK 不夠, 還整個 "死PK"....  實在係太難聽....  對不起 low-end, 我都用 Futaba...
但 high-end...  EX10 or EX1 UR.  

just kidding.
leeho888 發表於 2008-3-17 12:07:48 | 只看該作者
原帖由 GigaRacer 於 2008-3-17 11:53 發表

個人覺得
除非 Futaba change names, 如果唔係...我都係 preferred KO.
PK PK...... 3 個 PK 不夠, 還整個 "死PK"....  實在係太難聽....  對不起 low-end, 我都用 Futaba...
但 high-end...  EX10 or EX1  ...

;P
pskyng 發表於 2008-3-17 12:24:58 | 只看該作者
原帖由 GigaRacer 於 2008-3-17 11:53 發表

個人覺得
但 high-end...  EX10 or EX1  ...

唔講好地地.你講左好覺...
RICHOME2 發表於 2008-4-5 20:40:27 | 只看該作者
我都想買死PK, 但要改晒死PK 都幾金......
calvin1016 發表於 2008-4-5 21:03:11 | 只看該作者

個人覺得

"死PK"  lee 個名真係幾 pk