RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1407|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

三場放車後感想…+ PHOTOS

B12 發表於 2008-3-3 00:36:58 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
經過沙田遊,紅磡團以及北區團後,每場都有特色。在此多謝182、達、jonny等,你地搞團真係好過我果場…
尤其是182,我兩場都搞爛你部車時,到今日我終於無整爛野…睇見各位既座駕同放落部車果份心機,真係令
我佩服。總括黎講,三場之中我覺得沙田果場比較好,無乜特別俾人話;紅磡團街外人係最善良,除左某商場
既食蕉話左兩句之外;而今日北區團傾計講笑係最多既一場,可能人多關係,同時亦為我地帶黎最多麻煩。講
真,我未試過出聲剷三個人…一時又話阻街,一時又話唔比玩。雖然係咁,作為參加者我都覺得開心既,再次
多謝搞手們,年尾再響街上見大家。

KMB182 發表於 2008-3-3 00:43:23 | 只看該作者
早知...我早d毒你去玩貨車啦...
如果唔係..就唔會玩得3場咁少....
不過多少唔緊車..最緊要開心
我都好開心...你終於冇整爛我部車 ....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

貼住2張先..
一路順風啦...
我地年尾再玩過啦.
我諗下次再玩車...
我部263都應該出得街la..

chan951130 發表於 2008-3-3 00:56:34 | 只看該作者
886 B12,下次再玩車
Q-pet 發表於 2008-3-3 00:59:35 | 只看該作者
88啦巴士佬..唔該曬你幫我重set新燈位先..識到你地玩車又教我...我都好開心..起碼搵到班fd玩...成日一個人好悶...
dm9261 發表於 2008-3-3 01:03:30 | 只看該作者
大部份report都係講程車點玩  好少講到去自己既感想

登錄/註冊後可看大圖

果陣叫你一返黎買架貨車玩下先又話冇興趣 點知出黎一轉就玩到放唔到手

登錄/註冊後可看大圖

伊幾個月過得真係快

唯有年尾再玩過

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
[/img]

chan951130 發表於 2008-3-3 01:12:48 | 只看該作者
今日重有飛呔
 樓主| B12 發表於 2008-3-3 01:17:15 | 只看該作者
182:我諗下次再玩車...
我部263都應該出得街la..

等我重新設計部B.Man,到時睇下出唔出到一齊片。

陳生:886 B12,下次再玩車

陳生,希望你既作品可以繼續進步,睇好你!

Q-pet:88啦巴士佬..唔該曬你幫我重set新燈位先..識到你地玩車又教我...我都好開心..起碼搵到班fd玩...成日一個人好悶...

唔使唔該…講真我都唔係太識,出多幾次,問下佢地,佢地既述語同技術你會明架啦…

達:果陣叫你一返黎買架貨車玩下先又話冇興趣 點知出黎一轉就玩到放唔到手

我認…我衰…不過玩落真係好正…尤其是短時間內加晒大部份貨車補品,我返黎肯定搵工返…

陳生:今日重有飛呔

你估我想咩…

Q-pet 發表於 2008-3-3 01:38:18 | 只看該作者

大把相...自己睇

喂喂....我貼左相.............係呢度睇啦

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

太多相放度傻自己要PM我--留MSN

chan951130 發表於 2008-3-3 01:47:13 | 只看該作者
正啊 我要[email protected]