RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: billy86che
打印 上一主題 下一主題
收起左側

低重心Subaru調高roll centre分享

typhoon8 發表於 2008-2-16 03:34:31 | 只看該作者
原帖由 shouldbe 於 2008-2-16 02:02 發表
其實我都唔係支持邊個邊個,只是見呢位弟兄今天才註冊,覺得好奇才有感而發.
"奇拿"也未必係個壞人,佢也佢的立場,大家各有空間,出嚟玩車重於分享,不重於高低.

大家各有空間,出嚟玩車重於分享,不重於高低
i support this point!
知識沒有誰最多的.......我不覺得文法上出錯是什麼大問題!

重申我不是要去支持誰人...就事論事,樓主一直被點名....而樓主開post的出發點我估在於善意分享DIY的改裝作品,後來亦有師兄對作品提出個人經驗意見以供改善更好性能的參考,大家應該就當中的分享去吸收一下不是比較有益嗎?又或者可以當成一件作品去觀摩一下!玩rc車原意就是為了樂趣,各人也有各人的玩車風格,有人愛diy,有人愛原廠件;何必要弄到這樣你攻擊我還擊的局面呢,玩wargame可能比較更能發洩啊!

另一點是後來回應的師兄發言過於激進了吧!?,註冊日期:2008-2-15,我想都略知一二是什麼狀況了!網絡可以為人們帶來無限方便,就普及之初網友們都熱烈地努力維持一個有品的烏托邦!但是這位師兄若要論點有力,請先用自己acc吧!自重共勉之!

ps中英文法錯了本來沒大緊要,先要多謝為你指出錯誤的人,這才能從錯中去改正,不懂亦可以去學,人生漫漫長,沒有學不成,只怕不想學!
天生誰都必有用,不擅文法也沒緊要,可能其他方面還會一鳴驚人既呢!

checkie 發表於 2008-2-16 04:43:42 | 只看該作者
老實講,明人不做暗事,要講就當面講,我唔係偏幫其中一方,但我覺得開個新account話人無品少少囉,覺得我講錯,歡迎o黎ct 搵我~
henry888 發表於 2008-2-16 08:41:03 | 只看該作者
要串人就真係用番自已身份好d
用新acc係好唔負責任既表現wor
討論嫁車仔點解又要人身攻擊呢?
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-16 11:54:26 | 只看該作者
原帖由 checkie 於 2008-2-16 04:43 發表
老實講,明人不做暗事,要講就當面講,我唔係偏幫其中一方,但我覺得開個新account話人無品少少囉,覺得我講錯,歡迎o黎ct 搵我~

原帖由 henry888 於 2008-2-16 08:41 發表
要串人就真係用番自已身份好d
用新acc係好唔負責任既表現wor
討論嫁車仔點解又要人身攻擊呢?

agree ~~~
shouldbe 發表於 2008-2-16 15:49:28 | 只看該作者
to all guys:
工房乃和平有知識之地!希望事件就此擺了.
1999 發表於 2008-2-16 20:46:10 | 只看該作者
tHIS IS EMPTY=]