RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2149|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

M-03M rally

NyLiu 發表於 2008-2-8 23:16:46 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問C兄如果我架M-03M (swift 殼) 想玩rally, 用邊隻牌子同型號o既 tire 呢???
smallfaifai 發表於 2008-2-9 01:14:51 | 只看該作者
台灣有出專用呔,約HK$90,上次我去台灣就有買啦,不過已經冇晒。

聽講可以寄過o黎……上呢個網問下啦:

http://www.rc23t.com.tw/

另外聽講元朗有間美x賣$120一set,不過都係問呢度取貨。
 樓主| NyLiu 發表於 2008-2-9 18:21:49 | 只看該作者
係乜牌子?????????????
li5115 發表於 2008-2-10 17:49:05 | 只看該作者

M車 用 Rally 呔 有以下兩款:
1) Square 出品,¥1,260 (圖1)。快X,健X 有售。

2) enRoute 出品,¥779 (圖2)。只在曰本發售,同款而 沒有牌子 的產品就只有在 元郎 某店 或 在 台灣 23T 網上發售。

還有一個方法,就是用 Tamiya 1:10 Rally 呔 DIY。
http://www.tam.ne.jp/nic/tires/tires_01e.html

樓主| NyLiu 發表於 2008-2-10 20:01:25 | 只看該作者
元郎 某店 係where???
smallfaifai 發表於 2008-2-16 18:33:22 | 只看該作者
原帖由 NyLiu 於 2008-2-10 20:01 發表
元郎 某店 係where???

間o野叫「美奇」(咁上下啦,唔知有冇錯別字)…o係開心廣場後面個綠van總站附近(有錯請指正)