RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2179|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

甘多位师兄都玩紧边款M车呢????

cyken2512 發表於 2007-12-19 21:50:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
甘多位师兄都玩紧边款M车呢?????
小河馬2060 發表於 2007-12-19 21:57:20 | 只看該作者
tamiya m-02/m-03
wingx2 發表於 2007-12-19 22:03:16 | 只看該作者
Xpress MRR2
 樓主| cyken2512 發表於 2007-12-19 22:50:10 | 只看該作者
买Xpress MRR2 pro kit v2既话~~仲要另外买D咩噶/?????
仲有~~MRR2可吾可以用直电噶??

樓主| cyken2512 發表於 2007-12-21 02:21:52 | 只看該作者
琴日下午我终于买佐台M03R啦~~~
仲买佐只黑猪,同TRF金属油压`~~~
星期日再去买埋只壳就齐晒啦~!~

SETTING方面,基本用翻原装SETTING,不过前轮上臂就用TT01既推杆代替,,
油压油用TAMIYA 400号,,弹弓系前白(TRF金属油压原装白弹弓),后银(TT01原装银弹弓),行水泥路..
或者会装埋前后防倾~~~效果吾好再拆佐距~~!!

因为我第一次玩M车,,所以SETTING方面可能有好多问题~~麻烦甘多位师兄指点指点啦~~~谢谢~~~
 樓主| cyken2512 發表於 2007-12-23 03:54:23 | 只看該作者
我架M03R终于砌完了~~迟D整好只壳再放相上离~~
amy 發表於 2007-12-24 00:54:52 | 只看該作者
M03R.TECH RACING-M03.TECH RACING-DDM.XPRESS MRR2
SamsonSung 發表於 2007-12-24 10:36:07 | 只看該作者
M-04M, Very Fast and handle well.
Team Power tire R36 work good.
 樓主| cyken2512 發表於 2008-1-4 22:11:47 | 只看該作者
我见到好多师兄都有玩4WD既M车噶.....