RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3325|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

勁歌推介之~~~平價servo

beebee 發表於 2006-1-3 02:25:08 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
廠名:   GWS   (台灣品牌)
型號 :  Micro 2BBMG

特點:  本身附設啤呤,全金屬齒(而且servo碟可用a碟件,無雖加工)

尺碼:  28x14x29.8  (絕對符合電單車用途....唯一要改裝地方係介少少前方膠架)

扭力:  5.4kg (4.8v)   (拍拍聲果隻)

速度:  0.17sec/60度

重量:  28g

價錢:  港幣$140    (絕對符合經濟原則)
 樓主| beebee 發表於 2006-1-3 02:26:31 | 只看該作者
測試報告:隻野反應好快跟到手果隻,(我用am槍炸)力度我覺得大得滯(可能咪習慣)出黎效果真係唔錯(唔係賣花讚花香喎).
總結:咁o既價錢有幾好o既表現,就算用一年左右貨仔,都係超值!!
jimjimracing 發表於 2006-1-3 16:56:32 | 只看該作者
我想要一隻.  用paypal ok 嗎?pm 我好嗎?
miniz 發表於 2006-1-6 00:51:17 | 只看該作者
arm ng arm mini inferno use ka?
 樓主| beebee 發表於 2006-1-6 01:15:14 | 只看該作者
唔敢講o岩唔o岩mini inferno?,你最好帶部車去睇吓.......
miniz 發表於 2006-1-6 10:22:28 | 只看該作者
because i got a hitect MG 81mg servo ma but not sure is it fix for 電單車 size
i check the size is 尺碼:  30 x 12 x 30
 樓主| beebee 發表於 2006-1-6 12:50:44 | 只看該作者
http://bbs.controlcentrehk.com/topic.cgi?forum=30&topic=517

睇吓呢段野幫唔幫倒你啦...........
miniz 發表於 2006-1-6 13:46:17 | 只看該作者
thx alot
i send ja pm to you ar
how much for the shell?
 樓主| beebee 發表於 2006-1-6 20:51:31 | 只看該作者
原帖由 miniz 於 2006-1-6 13:46 發表
thx alot
i send ja pm to you ar
how much for the shell?

我收到..........thx
ben138238 發表於 2006-1-6 21:26:28 | 只看該作者
幾好....