RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7421|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買咗頭D STREET STAGE未呢?

AMAT 發表於 2006-3-17 10:17:48 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
星期一果日開始打,打到星期三打底咗二十個,仲有九個就爆機.....

點知果日唔知做乜屎忽痕.....FORMAT張MEMORY STICK......唔記得個GAME DATA係SAVE係果到!!!!!!結果乜都冇晒重頭嚟過.....

擒晚谷鬼氣,一次過用咗三個幾鐘頭打返晒之前贏果二十個人....哈!今次快好多,之前分咗幾日,呢次只係三個零鐘,有進步~!嘿!
hkopium 發表於 2006-3-17 10:45:32 | 只看該作者
Sounds like an interesting game. Take photos (the box, the game screen) for me to see see... Thanks!
 樓主| AMAT 發表於 2006-3-17 10:57:45 | 只看該作者
咪又係頭文字D GAME一個....哈!
老占 發表於 2006-3-17 12:00:43 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-3-17 10:17 發表
星期一果日開始打,打到星期三打底咗二十個,仲有九個就爆機.....

點知果日唔知做乜屎忽痕.....FORMAT張MEMORY STICK......唔記得個GAME DATA係SAVE係果到!!!!!!結果乜都冇晒重頭嚟過.....

擒晚谷 ...

同另一個版本有咩分別先?
 樓主| AMAT 發表於 2006-3-17 14:25:20 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2006-3-17 12:00 發表

同另一個版本有咩分別先?

未爆機未知.

因為PS2版爆咗機有多兩條賽道,好似係真妙義同唔記得邊條.

似PS2版O既其實OVERALL嚟講,同街機版唔似.
lolman 發表於 2006-5-7 09:36:44 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-3-17 14:25 發表

未爆機未知.

因為PS2版爆機有多兩條賽道,好似係真妙義同唔記得邊條.

似PS2版O既其實OVERALL講,同街機版唔似.

Yea 因為街機用 60fps 黎 display. psp就仲用緊 30fps =.=