RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2694|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2007年度遊樂日初步資訊

beebee 發表於 2007-9-5 13:56:24 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
暫定應該會係11月份香港內舉行~~  ~~而且仲會入正式車場內~~可能今年入場價會提高...因為book個車場關係....唔知各位想參與o既朋友意見如何....希望大家比d意見.!!  ....另外仲有個建議,跟住可能會再同大型攪手,搞街場跑街跟人出去鬥車~~當然人數我地要確定先....都係果句~~所以想參與o既朋友大家都一樣比吓意見~~~冇人參與係絕對攪唔成任何事~~我地等緊你呀~~  ..........thx
 樓主| beebee 發表於 2007-9-5 13:56:46 | 只看該作者
少少補充~~~自己攪o既"遊樂日"要16~20人先攪到...........而出外跑街賽就要10人以上....2種玩樂都係星期日舉行.......各位留意啦.......thx
 樓主| beebee 發表於 2007-9-5 13:57:22 | 只看該作者
我地今次攪入正式車場,相信黎唔開2樣壓力~~~第一就係人數,我諗就時間方面...唔係人人都得閒~~~第二就價錢方面....相信叫得大家比吓意見~~~就係想如果入場行唔通~~或者好似已往攪小型"同樂日"一樣,玩街飛當版聚都得.....我地歡迎大家比吓意見~~玩番日開心咁姐~~thx
 樓主| beebee 發表於 2007-9-5 13:59:05 | 只看該作者
車種類別~~京商1比8電車
 樓主| beebee 發表於 2007-9-5 14:06:07 | 只看該作者
遊樂日場地~~tc車場
 樓主| beebee 發表於 2007-9-5 14:21:32 | 只看該作者
o岩o岩收到資料~~ 台灣方面 ANGELZ 兄 都過黎一齊參與今次"遊樂日"~~ ~~有機會兩地交流學習.....係一次好機會黎~~大家好好把握......快d報名啦~~
 樓主| beebee 發表於 2007-9-5 14:50:05 | 只看該作者
詳細報名及玩樂資料...我地會遲d再同大家公告~~thx
pat1111 發表於 2007-9-5 15:53:31 | 只看該作者
黎睇唔玩得唔得 ? 成半年未掂個架dee.
 樓主| beebee 發表於 2007-9-5 16:11:38 | 只看該作者
里次係大好機會啦~~比架dee重見天日....你唔會錯過啞~~
billyho 發表於 2007-9-6 17:13:07 | 只看該作者
原帖由 beebee 於 2007-9-5 14:21 發表
o岩o岩收到資料~~ 台灣方面 ANGELZ 兄 都過黎一齊參與今次"遊樂日"~~ ~~有機會兩地交流學習.....係一次好機會黎~~大家好好把握......快d報名啦~~

咁 羅斯 會唔會黎做表演嘉賓??
 樓主| beebee 發表於 2007-9-8 01:31:53 | 只看該作者
原帖由 billyho 於 2007-9-6 17:13 發表

咁 羅斯 會唔會黎做表演嘉賓??

有!~ ~!唔知收唔收貨..?? ;P ;P
kevin56 發表於 2007-9-12 02:08:25 | 只看該作者
大家好~~我也是台灣的RC電單車痴漢的一員..很期待11月份的聚會...
jas 發表於 2007-9-12 09:44:11 | 只看該作者
Welcome members from Taiwan!
I'm also Taiwanese, living in HK. Hope to meet with everyone.
I just need to get my bike ready. Bought it over a year ago, still in the box.
 樓主| beebee 發表於 2007-9-12 11:53:51 | 只看該作者
原帖由 kevin56 於 2007-9-12 02:08 發表
大家好~~我也是台灣的RC電單車痴漢的一員..很期待11月份的聚會...

我想當日必定熱鬧~~非常期待
 樓主| beebee 發表於 2007-9-12 11:58:22 | 只看該作者
原帖由 jas 於 2007-9-12 09:44 發表
I'm also Taiwanese, living in HK. Hope to meet with everyone.
I just need to get my bike ready. Bought it over a year ago, still in the box.

歡迎到來~~~~ ~~~~黎11月仲大把時間....整好佢一齊"同樂日"
kenyeung 發表於 2007-9-12 13:59:55 | 只看該作者
原帖由 jas 於 2007-9-12 09:44 發表

hi, bro"jas", just open the box, assembly it then join our moto club functions! We have a routine party at "Sek Mun" train station on this Friday (08:30PM), please don't hesitate to joning our party, a lot of fun!