RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2404|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

8月17日屯門遊行

FS9142 發表於 2007-8-9 13:20:18 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛出您們的遙控技術外, 大會亦安排足夠時間給予各版友,晚宴時精研閣下的貨車偉論等等 

鐵定於周六.新曆零七年八月十七日
路線: 屯門

如欲參與是次活動的朋友,請儘快於日內於此欄報上晶片頻道

請各有意參與的朋友們,儘快在此文章回覆吧 

遙控工房株式會社

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================
聚會日期: 二零零七年八月十七日
      星期五

集合地點: 兆康或屯門西鐵站
集合時間: 下午六點半

出發時間: 下午七時正
晚飯地點:屯門市中心....

聚會終點: 屯門西鐵站...

途經路線: 屯門西鐵站/市填公園/友愛橋/龍門居/屯門碼頭/回程

由於希望各車手能夠盡興,將較多時間放在玩車之上, 敬請各車手自律, 準時出席.
===================================================
參與之車手

cheong------------fm72.270
chan951130-----fm40.070
boo814-----------FM 72.810

Evo露筍 發表於 2007-8-9 13:26:08 | 只看該作者
8月17日屯門遊行

務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛出您們的遙控技術外, 大會亦安排足夠時間給予各版友,晚宴時精研閣下的貨車偉論等等 

鐵定於周六.新曆零七年七月十四日 (not 鬼節)

路線: 沙田

請各有意參與的朋友們,儘快在此文章回覆吧 

遙控工房株式會社

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================
聚會日期: 二零零七年八月十七日
      星期五

集合地點: 兆康或屯門西鐵站
集合時間: 下午六點半

出發時間: 下午七時正
晚飯地點:屯門市中心....

聚會終點: 屯門西鐵站...

途經路線: 屯門西鐵站/市填公園/友愛橋/龍門居/屯門碼頭/回程

由於希望各車手能夠盡興,將較多時間放在玩車之上, 敬請各車手自律, 準時出席.
===================================================
參與之車手

cheong----fm72.270

上面d料照copy都唔好唔改丫.......哈哈
chan951130 發表於 2007-8-9 13:26:34 | 只看該作者
原帖由 FS9142 於 2007-8-9 13:20 發表

鐵定於周六.新曆零七年七月十四日 (not 鬼節)

路線: 沙田

chan951130 發表於 2007-8-9 13:27:53 | 只看該作者
我40.070
 樓主| FS9142 發表於 2007-8-9 13:48:58 | 只看該作者
改左改左><".....
 樓主| FS9142 發表於 2007-8-9 13:49:29 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2007-8-9 13:27 發表
我40.070

fm定am呀師傳=v="
chan951130 發表於 2007-8-9 14:26:51 | 只看該作者
FM.............
boo814 發表於 2007-8-9 14:38:39 | 只看該作者
終於有屯門...我地頭虫會出現...
唔好笑我架車啵...多多指教
FM 72.810
kaho 發表於 2007-8-9 16:18:11 | 只看該作者
可唔可以8/18玩呀,,,因為我同dennis都要星期6先得閒玩
貓鈴鐺 發表於 2007-8-9 17:05:23 | 只看該作者
<---想講返,8月17係星期5來
ozsin10 發表於 2007-8-10 00:11:20 | 只看該作者
反應未算熱烈???
中遠 發表於 2007-8-10 16:18:09 | 只看該作者
小弟到時。。。
 樓主| FS9142 發表於 2007-8-13 01:10:25 | 只看該作者
看來呢日都不太受歡迎
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=53012&extra=page%3D1
到這個報band吧
 樓主| FS9142 發表於 2007-8-16 20:37:20 | 只看該作者
天氣惡劣取消活動
SteveCKS 發表於 2007-8-17 17:57:08 | 只看該作者
到底仲會唔會有人玩?