RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5967|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新產品資訊] [新車測試] 平價房跑新基準 - 3Racing Cero Sport

樓主| AMAT 發表於 2023-2-17 08:29:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

當我地拍咗3Racing新車Cero Ultra嘅開箱報告同埋組裝講解之後,唔少車友都即時問幾時出Sport版。好似出Sport版都係香港品牌遙控車都一定會做嘅事。

當然,3Racing唔會令大家失望,測試咗一段日子嘅Cero Sport,終於都可以曝光出嚟,而推出日期亦都越嚟越近。

今次我地就係Cero Sport推出前,測試下佢呢架Prototype嘅版本,睇下佢同Ultra版有乜唔同之餘,都同佢嘅上一代Sport版車S64比較一下,睇下Cero Sport有乜特別。

鳴謝: 3Racing

peterma 發表於 2023-2-18 06:30:00 來自手機 | 只看該作者
一定要支持買返部,吾玩都砌好睇下。
 樓主| AMAT 發表於 2023-2-19 12:06:08 | 只看該作者
peterma 發表於 2023-2-18 06:30
一定要支持買返部,吾玩都砌好睇下。

咁有愛呀~
HoraceYeung 發表於 2023-6-6 17:16:34 | 只看該作者
請問3racing 車用唔用倒孖星啲殻?
rk2 發表於 2023-6-7 08:45:53 | 只看該作者
HoraceYeung 發表於 2023-6-6 17:16
請問3racing 車用唔用倒孖星啲殻?

大家都是 190 MM 車闊的話, 我覺得是可以的。當然孔位你就要自己量一量,再開孔。
 樓主| AMAT 發表於 2023-6-11 10:31:31 | 只看該作者

peterma 發表於 2023-6-20 19:27:12 來自手機 | 只看該作者
買左砌緊發覺3Racing此車須然平價,但製作無令人失望,水準之作。。
cyw10 發表於 2023-8-1 07:12:02 來自手機 | 只看該作者
請問各位師兄,改用三節棍仲要改啲咩先裝到,買咗C147係有bearing 的