RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3427|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售貨品] 3 Racing

樓主| tllau 發表於 2022-1-28 19:42:39 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Sell FF21 新舊見圖 HK$ 700
 樓主| tllau 發表於 2022-1-28 19:49:48 | 只看該作者

(1) Facebook(2) Facebook
(3) Facebook
(4) Facebook
(5) Facebook
(6) Facebook
Urchin 發表於 2022-1-28 21:40:29 | 只看該作者
2wd  car
 樓主| tllau 發表於 2022-1-29 11:19:41 | 只看該作者

你咁問不建議你買啦 ! 無謂我又燒腦同你解釋...
ninemen99 發表於 2022-1-31 02:15:48 來自手機 | 只看該作者
師兄,你嗰部好似唔係 FF21 嚟喎,21 係中置摩打唔係頭置㗎!
 樓主| tllau 發表於 2022-1-31 02:35:38 | 只看該作者
ninemen99 發表於 2022-1-31 02:15
師兄,你嗰部好似唔係 FF21 嚟喎,21 係中置摩打唔係頭置㗎!

架車係2021年新買的當然係前置啦 ! 中罝嗰架啱啱先買到咗無一個月, 重未砌好, 你話呢 !
ninemen99 發表於 2022-2-1 15:02:23 來自手機 | 只看該作者
tllau 發表於 2022-1-31 02:35
架車係2021年新買的當然係前置啦 ! 中罝嗰架啱啱先買到咗無一個月, 重未砌好, 你話呢 !
...

https://3racing.shop/collections/ff21/products/1-10-sakura-ff-21

你自己睇吓啦師兄,FF21 係中置行皮帶㗎,呢架我玩咗成半年啦就快,你 21 年買咗舊版,你就當佢係 FF21 我真係寫個服字俾你咯!

http://hk.3racing.hk/carkits_web.php?carkits_web_key=121

你嗰架我估計係 FF EVO/FF20 嚟,頭置行全牙驅動!
ninemen99 發表於 2022-2-1 15:06:00 來自手機 | 只看該作者
大年初一唔係想同你拗,只想求真啫,新正頭,都講番句祝賀先! 祝所有人龍精虎猛,身心康泰,萬事如意!
benz-clk 發表於 2022-2-2 12:08:44 來自手機 | 只看該作者
佢賣嘅係FF20,FF20同FF21我兩架都有。
Feliciano 發表於 2022-2-7 22:27:53 | 只看該作者
ninemen99 發表於 2022-2-1 15:02
https://3racing.shop/collections/ff21/products/1-10-sakura-ff-21

你自己睇吓啦師兄,FF21 係中置行 ...

依位師兄燒腦 d, 要幫賣家糾正咁多