RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2904|回復: 7
收起左側

[已完成] 已完成

樓主| eason 發表於 2020-12-20 23:55:09 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

如題
ivan仔 發表於 2020-12-21 00:19:04 | 顯示全部樓層
我有
billgate803 發表於 2020-12-23 15:12:59 | 顯示全部樓層

Ching 請問有無全新TA04 尾波箱
 樓主| eason 發表於 2020-12-23 22:42:22 | 顯示全部樓層
Ta04 尾波箱我都想搵
billgate803 發表於 2020-12-24 07:14:49 來自手機 | 顯示全部樓層
eason 發表於 2020-12-23 22:42
Ta04 尾波箱我都想搵

Ching 仲有咩要揾,除左尾波箱
ivan仔 發表於 2020-12-25 11:45:29 | 顯示全部樓層

剛才去睇下有咩PARTS,原來收藏左咁多野....好似夠砌一架 SSG TRF414M2 出來
billgate803 發表於 2020-12-26 23:24:29 | 顯示全部樓層
ivan仔 發表於 2020-12-25 11:45
剛才去睇下有咩PARTS,原來收藏左咁多野....好似夠砌一架 SSG TRF414M2 出來

您咁整法,應該仲勁過TRF廠車,因全補品。原廠TRF車都唔係全補。
不過要齊一部414車仲差啲件,如珠差珠/珠差杯/珠差片/啤鈴/頭崩把/414臂碼/king pin/臂pin/大減中軸/轉向杯/c座/前後皮帶/尾殼柱/ 推杆等等
ivan仔 發表於 2020-12-27 01:42:00 | 顯示全部樓層
billgate803 發表於 2020-12-26 23:24
您咁整法,應該仲勁過TRF廠車,因全補品。原廠TRF車都唔係全補。
不過要齊一部414車仲差啲件,如珠差珠/珠 ...

仲有珠差收起左