RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 1BM
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家有無試過玩完RC但遇上阻路

關閉 [複製鏈接]
車仔明 發表於 2019-11-10 18:02:21 | 只看該作者
好簡單 , 用最民主方式開個投票post , (支持版主) : (反對版主) , 睇投票結果最清楚
AMAT 發表於 2019-11-10 18:15:34 | 只看該作者
車仔明 發表於 2019-11-10 18:02
好簡單 , 用最民主方式開個投票post , (支持版主) : (反對版主) , 睇投票結果最清楚 ...

係工房玩,既唔駛支持版主,反對版主都可以生存。
主要係記得"守版規"。

如果對版規唔清楚,就請詳細睇一次喇。
https://www.rc-evo.com/xbbs/thread-9-1-1.html

大家登記時係要"AGREE"呢個規則先可以登記。

novafans 發表於 2019-11-10 18:38:20 | 只看該作者
或者我講得清楚d,sorry,我找不到,我記錯,那麼嗰句我無謂講喇,絕對唔係你同我朋友say hello我覺得你冇禮貌,ching講得啱,唔講粗口唔代表你有禮貌,你好在意我冤枉你,我也要澄清,也唔覺1BM有禮貌,你話要fact,唔fact喇,無謂爭拗,冇fact你唔信就當我講大話啦,但如果其他事件上有fact你就要信,唔好選擇睇唔到,這才是正確的事!
AMAT 發表於 2019-11-10 18:52:03 | 只看該作者
novafans 發表於 2019-11-10 18:38
或者我講得清楚d,sorry,我找不到,我記錯,那麼嗰句我無謂講喇,絕對唔係你同我朋友say hello我覺得你冇 ...

我唔係好在意,係如果我係邊時邊刻有咁講過,我都要睇返係咩事,我點解咁講。
有講就有講,冇講話記錯,大家又唔係咩仇家,咪睇清楚係邊個問題,講清楚,解決咗佢,就係咁簡單。

我唔係咁鍾意無啦啦惹啲仇家返嚟嘅人,係誤會,就應該要好好解決。

我唔係要你支持我或鍾意我,我只係唔鍾意無啦啦因為一件記錯或聽錯嘅事,而導致不必要誤會發生。
novafans 發表於 2019-11-10 18:52:49 | 只看該作者
冇唸過要糾纏咁耐,唔想講係因為不需要說服大家,好喇真係唔講喇!
車仔明 發表於 2019-11-10 20:07:25 | 只看該作者
其實想方便玩車 , 求其找條大馬路堵塞佢三幾個鍾都有得諗 , 當示威咁玩 , 車場不足, 示威有理  , 警察唔應該捉堵路示威者
emax430 發表於 2019-11-10 21:51:26 來自手機 | 只看該作者
車仔明 發表於 2019-11-10 20:07
其實想方便玩車 , 求其找條大馬路堵塞佢三幾個鍾都有得諗 , 當示威咁玩 , 車場不足, 示威有理  , 警察唔應 ...

如果你只係玩三幾個鐘,到時到候會自動走,唔駛警察放摧淚彈趕,我估警察可能放你-馬,大家好做。
車仔明 發表於 2019-11-13 14:12:05 | 只看該作者
近幾日示威者都幾勇武 , 打爛野又高效率 , 唔知版主滿唔滿意呢?
emax430 發表於 2019-11-14 08:59:56 來自手機 | 只看該作者
做了球員,又做球證。對佢要求自然高—點,因為做球證要公平公正,唔好被人覺得受私心-時影響。
車仔明 發表於 2019-11-14 15:27:15 | 只看該作者
emax430 發表於 2019-11-14 08:59
做了球員,又做球證。對佢要求自然高—點,因為做球證要公平公正,唔好被人覺得受私心-時影響。 ...

旺角, 太子晚晚有愛香港的黑衣人裝修 , 好快完成裝修工程 , 大家係咪應該向黑衣講聲多謝呢? 希望克警唔好阻住黑衣四圍裝修啦 , 版主唔鍾意克警
tophand88999 發表於 2019-11-14 17:22:28 | 只看該作者
學生 , 黃C, 示威者,勇武,暴徒,恐怖分子。

打機咁,見到一直升級中
車仔明 發表於 2019-11-14 22:15:52 | 只看該作者
tophand88999 發表於 2019-11-14 17:22

打機咁,見到一直升級中 ...

係呀 , 有同感!
可能打得殺戮game多上晒腦 , 將遊戲變成現實版 , 毀滅城市建設 , 四處殺人 , 當打機咁玩 , 痴晒線了
大學生變了恐怖份子
GigaRacer 發表於 2019-11-15 08:20:54 來自手機 | 只看該作者
不要嘥氣,黃人的思想是與眾不同的。看看另一邊RC佬點回答.... 邊個暴力?民眾放火?
GigaRacer 發表於 2019-11-15 08:35:50 來自手機 | 只看該作者
tophand88999 發表於 2019-11-14 01:22

打機咁,見到一直升級中 ...

當然要落力D啦,唔係就冇錢收。唔知各大RC媒體支持xx有冇錢收呢?版主一定話冇,佢大把錢,只是想攬炒樓市跌啫!
438157 發表於 2019-11-15 20:57:56 | 只看該作者
AMAT 發表於 2019-9-30 01:45
無啦啦俾人拉返差館仲叫人地加油.....都傻傻地。

示威最多就封條路幾個鐘,地鐵都仲有得坐。

唔會攪市民???人都燒啦...
Raygun 發表於 2019-11-15 21:34:37 | 只看該作者
438157 發表於 2019-11-15 20:57
唔會攪市民???人都燒啦...

咁又係,藍絲都會劏人肚,刀仔拮人同埋會咬人耳仔,仲會搵磚掟自己隊友再雞咁腳走人。
Raygun 發表於 2019-11-15 21:37:07 | 只看該作者
車仔明 發表於 2019-11-14 22:15
係呀 , 有同感!
可能打得殺戮game多上晒腦 , 將遊戲變成現實版 , 毀滅城市建設 , 四處殺人 , 當打機咁玩  ...

大學生變恐怖份子,警察就同黑社會合作,好合情合理。
tophand88999 發表於 2019-11-15 22:16:30 | 只看該作者
Raygun 發表於 2019-11-15 21:34
咁又係,藍絲都會劏人肚,刀仔拮人同埋會咬人耳仔,仲會搵磚掟自己隊友再雞咁腳走人。
...

阿伯正面中磚,黃C就係思覺失調
Raygun 發表於 2019-11-15 22:28:51 | 只看該作者
tophand88999 發表於 2019-11-15 22:16
阿伯正面中磚,黃C就係思覺失調

如果講思覺失調,邊夠藍絲嚟,劏人肚又唔講,咬人耳仔又唔講,攞刀周圍拮人又唔講,淨係記住放火,記住掟磚。

Raygun 發表於 2019-11-15 22:31:27 | 只看該作者
如果話人地放火燒人唔啱,請先問下自己良心,劏人肚,用刀拮傷人,咬人耳仔又啱唔啱。如果覺得人地係反抗先咁做,咁俾人點火果個都係因為反抗唧,有乜好講。