RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 1BM
收起左側

大家有無試過玩完RC但遇上阻路

關閉 [複製鏈接]
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 16:57:45 | 顯示全部樓層
alchian 發表於 2019-9-30 15:20
政府暴政是因,
阻塞道路是果。
如果第一日,100萬人超和平遊行之後,林鄭就即刻宣布撤回,咁就話啫。

真誠提提你 , 邪惡令你迷失 , 是非倒轉 , 歪理說成真理 , 以上都係有暴力傾向的妄想症病患者特徵 , 強烈建議你睇精神科 , 及早求醫可以用藥物控制情緒 , 不至於發展到累己累人 , 你估日日仇警的人內心快樂 , 還是相反  ? 你真心認為每個警察都係黑警 ?
我不認同  , 警隊有害群之馬唔出奇 , 我敢講一定有添 , 就正如天主教/基督教有淫邪神父 , 咁我話基督教/天主教係邪教 , 所有教徒都係黑暗邪教之徙 , 打倒天主邪教 , 打倒基督邪教!!
咁樣公道嗎 ?
AMAT 發表於 2019-9-30 16:58:18 | 顯示全部樓層
alchian 發表於 2019-9-30 16:21
我諗有正常閱讀能力嘅人都應該睇得出邊個係講緊道理,邊個係 亂咁扣帽子謾罵緊。

我層樓都就嚟供完, 即 ...

其實樓價跌不知幾好,多啲人買樓,剌激香港人買樓消費。

不過好可惜,搞咗咁耐都冇見佢跌過係邊,都仲係咁貴。

等我仲想買多幾間都唔得。
好慘~
AMAT 發表於 2019-9-30 17:03:17 | 顯示全部樓層
1BM 發表於 2019-9-30 16:57
真誠提提你 , 邪惡令你迷失 , 是非倒轉 , 歪理說成真理 , 以上都係有暴力傾向的妄想症病患者特徵 , 強烈 ...

其實你係咪講緊......

或者咁講啦,我諗香港宜家接近七八成嘅討論區,都唔會同意你呢種觀點架喇。
你去微博講,可能會有N咁多個LIKE嘅。

係工房取暖......其實工房啲版友好憎人講政治,我自己都唔想講。
不過你係都要係到出個POST取暖我先講下。

我就唔理示威者定警察邊個啱喇。
我淨係知你講果啲封路呢,就係因為警察封。
你話食催淚彈呢,又係警察射嘅。

不過佢封地鐵又好,封巴士都好,都唔關我事。
我揸車嘅,N咁耐唔坐地鐵。
早排銅鑼灣SOGO對出係咁射催淚彈,我係時代廣場都係咁食飯,
食完都係咁揸車返屋企。

咁都開示威者事。
不如下次話痾唔出屎都開事啦~
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:03:31 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 16:55
其實呢到大家有冇出去示威你都仲未知,你就話定人地"你班黑衣"

其實你都先入為主晒大家必然係示威果班嚟 ...

香港係我家鄉 , 民政事務署可以證明我的身份 , 無丁權者 , 只係居港大陸同胞 , 香港出世又如何?
我, 我老豆 , 我阿爺  , 我太公 全部香港出世 , 講到香港正宗的純度 , 邊個高?
無丁權就返大陸啦
AMAT 發表於 2019-9-30 17:09:26 | 顯示全部樓層
1BM 發表於 2019-9-30 17:03
香港係我家鄉 , 民政事務署可以證明我的身份 , 無丁權者 , 只係居港大陸同胞 , 香港出世又如何?
我, 我老 ...

其實你又幾搞笑喎,講到香港好似係係到出世嘅人先建立到出嚟喎。

如果英國佬冇搶香港返嚟,會有發展?
冇一大堆啲上海工業家逃避老共走落嚟,香港會有工業?
仲未計啲渣打呀,匯豐呀,全部都係鬼佬嚟,冇佢地引入外國資金發展,香港會有人投資?

太膚淺喇。

香港之所以發達,唔係因為單一民族,係因為多個民族嘅人,係香港到努力發展先可以有今日成就。
香港人呢個稱號,唔係單一性嘅"中國人"。
唔好咁狹義啦。

講丁權喎......你去新界睇下果班有丁權嘅,有幾多個係會出嚟"建設社會",有幾多係唔做嘢,靠食阿公塊地啲錢嚟維生啦。

其實講到尾,你咪又係想話你自己係新界原居民,有丁權,好威咁囉。
我以為有幾咁巴之閉添。

唉,講埋呢句都廢事理你。
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:11:35 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:03
其實你係咪講緊......

或者咁講啦,我諗香港宜家接近七八成嘅討論區,都唔會同意你呢種觀點架喇。

咁樣搞港獨 , 我唔見班黑衣夠薑搞解放軍 , 龍禾道解放軍營門外射尿都唔敢 , 光復香港 , 時代革命 講就話無畏無懼 , 民不怕死 , 但一見速龍就狂奔四散 , 無畏無懼

真係所謂:有JJ無丁權的人只會活在自以為是及無賴野蠻的世界

樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:16:22 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:09
其實你又幾搞笑喎,講到香港好似係係到出世嘅人先建立到出嚟喎。

https://www.youtube.com/watch?v=wrKhLxcinvw
我剛才發夢 ,夢見有人向中聯辦舉報你的政見立場
AMAT 發表於 2019-9-30 17:17:23 | 顯示全部樓層
1BM 發表於 2019-9-30 17:16
https://www.youtube.com/watch?v=wrKhLxcinvw
我剛才發夢 ,夢見有人向中聯辦舉報你的政見立場
...

你咪舉囉。
我又冇講過警察啲乜是非~
我又冇講過大陸啲乜是非~

我等睇~

樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:19:26 | 顯示全部樓層

我夢見遮  , 關我咩事 ?
AMAT 發表於 2019-9-30 17:21:20 | 顯示全部樓層
1BM 發表於 2019-9-30 17:19
我夢見遮  , 關我咩事 ?

自己夢見但唔開自己事。

有病記得睇醫生。
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:25:14 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 16:58
其實樓價跌不知幾好,多啲人買樓,剌激香港人買樓消費。

不過好可惜,搞咗咁耐都冇見佢跌過係邊,都仲係 ...

搞咗咁耐都冇見佢跌過係邊 , 咁就好啦  , 我最中意大陸人來港炒貴香港樓 , 唔好比佢跌
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:27:25 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:21
自己夢見但唔開自己事。

有病記得睇醫生。

你爆眼就睇眼科啦 , 我清楚寫住 (夢見有人) 唔係夢見我自己
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:30:29 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:21
自己夢見但唔開自己事。

有病記得睇醫生。

你咁支持反修例示威黑衣 , 有無叫埋你老婆或者你個女去服務義示 ,  晚晚提供免費性交呀
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:36:32 | 顯示全部樓層

講咁多都係廢話 , 返上你大陸鄉下啦 , 本少爺就好少上大陸 , 一年頂多一至兩次跟團去玩 , 你唔同我呀 , 邊個上大陸多 , 心照啦 , 咁憎大陸又要上陸  , 講一套做一套  , 你應該永遠不踏足大陸至係啦
williamau 發表於 2019-9-30 17:38:03 | 顯示全部樓層
1BM 發表於 2019-9-30 17:30
你咁支持反修例示威黑衣 , 有無叫埋你老婆或者你個女去服務義示 ,  晚晚提供免費性交呀  ...

過火,不像話
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:38:59 | 顯示全部樓層

我地元朗人 每年太公分豬肉好少架啦 , 有時幾萬 , 有時二十萬 , 都唔知夠玩車定夠溝女
AMAT 發表於 2019-9-30 17:42:10 | 顯示全部樓層

精神有問題,都廢事理佢~

所謂膠都廢事俾。

POST就唔DELETE喇,等各位版友睇下囉。

AMAT 發表於 2019-9-30 18:03:59 | 顯示全部樓層
有關"挑撥中港矛盾"嘅人就已經被禁言喇。
無啦啦話到人地屋企妻兒子女就已經過晒火喇。

我就冇講過支持地反對修例,講都冇講過。所以有人話咩發夢要舉去中聯辦就佢做飽佢。

內容就保留就大家欣賞下。

另,就社會學角度嚟講,一個人係現實生活有幾威,有幾勁都好,上到網其實都冇乜意義可言。
因為佢有幾多錢,有幾多地都好,甚至有幾多女朋友都好,係網上面,尤其係討論區,係毫無意義。
因為佢有幾多錢都好,都唔會買到網上面人嘅尊重。
你話到自己有幾勁,有幾叻,咁點唧,係網上可以當錢駛咩?
幾多錢都好,咪又係俾人一襟就停止發言。
舉報人時又唔係有咩"証據",一味係到兇人,又唔知人地背景係乜。

係工房討論區內,想要人尊重,係應該分享多啲關於遙控車問題心德,解決方法等等。
自己有丁權又或者有幾多家產,係工房討論區係毫無意義。

當然,大家都當係鬥大鬥吹水嘅唧~
HighLamb 發表於 2019-9-30 18:36:15 | 顯示全部樓層

原來係元朗班大帝
係新界空地放車,就會有人來收駝地.....大家都知乜事啦。

alchian 發表於 2019-9-30 19:36:59 來自手機 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:42
精神有問題,都廢事理佢~

所謂膠都廢事俾。

講咗咁耐,
原來只係啲食上一代嘅二世祖。

自己家族塊地,咪又係英國政府畀佢嘅, 如果當年喺上面已經畀人共產咗。
梗係喺自己條村度惡慣咗, 以為個世界就係咁狹窄。

呢啲廢柴真係可憐。
道理唔夠人講就講錢, 點知啲錢又唔係自己搵嘅,講出嚟仲柒。靠呀爺( both親生同埋上面嗰個)唔使做仲講到自己巧威威, 係咪返東莞叫雞叫得多,慣咗俾人逢承呀。

加埋咁嘅是非觀, 狗口長不出象牙
簡直就係社會寄生蟲