RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4723|回復: 9
收起左側

唔知而家仲有無得買cyber formula 雷神呢???

樓主| plk67029165 發表於 2019-7-2 12:17:39 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
唔知而家仲有無得買cyber formula 雷神呢???  
如果有要買D 咩?
AMAT 發表於 2019-7-2 17:06:55 | 顯示全部樓層
正牌O既
http://www.chevronmodels.com/
間唔時有貨,但你要自行買架F103嚟改。
想訂可以問快捷或RCHOBBY

老翻O既(好難話佢係翻,因為佢係自己再做,只係冇LICENSE)
https://item.taobao.com/item.htm ... amp;id=547710111913
淘寶有賣TEAMSAXO,成架一次過買,唔駛分開車同殼。

買邊架自己決定。
 樓主| plk67029165 發表於 2019-7-2 20:05:23 來自手機 | 顯示全部樓層
當然買正牌啦,但係想問下F103 係買一套車set 定點? 新手咩都唔知
HighLamb 發表於 2019-7-2 21:21:19 | 顯示全部樓層
買一套F-103,另外加多一套前輪頭担
part no. 53258

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
jeffkam23 發表於 2019-7-3 09:00:00 | 顯示全部樓層
之前係日本見到正牌沙地版雷神賣, 但係無買 (1/10房車用)
dttmtong 發表於 2019-7-6 10:56:04 來自手機 | 顯示全部樓層
車架用 103gt 得唔得?唔見有103 賣
 樓主| plk67029165 發表於 2019-7-6 18:05:15 來自手機 | 顯示全部樓層
得,不過呢到c hing話買翻普通版唔洗改咁多野
dttmtong 發表於 2019-7-7 09:37:42 來自手機 | 顯示全部樓層
plk67029165 發表於 2019-7-6 18:05
得,不過呢到c hing話買翻普通版唔洗改咁多野

見 F103 其實唔太多零件,如果逐件零件買甚至乎買Hop up option 得唔得?會唔會有啲零件要原廠一盒買先有?

謝謝你
 樓主| plk67029165 發表於 2019-7-7 15:18:58 來自手機 | 顯示全部樓層
其實我都等緊料砌,第一次砌遙控車咩都唔知,我見前人post 有d part用f104零件,我唔敢肯定得唔得
 樓主| plk67029165 發表於 2019-7-7 15:22:14 | 顯示全部樓層
dttmtong 發表於 2019-7-7 09:37
見 F103 其實唔太多零件,如果逐件零件買甚至乎買Hop up option 得唔得?會唔會有啲零件要原廠一盒買先有 ...

理論上應該所有嘢都可以買到