RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3636|回復: 5
收起左側

請問skyrc 的香港代理係邊?

樓主| kit1989 發表於 2019-3-30 11:13:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

請問skyrc 的香港代理係邊?
事源小弟換左粒新電⋯今朝眼殘插錯正負極就燒左個電變
https://drive.google.com/file/d/1Xwuo7TPkC1l9dJeL9Msd0lFSl37rGp4_/view?usp=drivesdk

garywong5368 發表於 2019-3-30 15:26:33 | 顯示全部樓層

我直接速遞上去skyrc觀瀾
龙华区观澜街道桂花社区观光路美泰科技园44
天空创新科技(深圳)有限公司      維修部
Tel: 755-8386 0222 分機812 覃先生收

AMAT 發表於 2019-4-1 14:29:47 | 顯示全部樓層
香港其實冇正式O既SKYRC代理,只係有批貨。

如果要整就要真係直接寄返上去會好O的。
不過留意寄上去都幾貴,同埋好多公司都唔寄。如果用一般郵政寄都有小小貴。
所以想慳運費,可以過關搵順豐寄,再叫佢整好寄返嚟。

但都講一句,燒電變,其實佢都係唔會整,應該係叫你俾錢買過隻新。
因為我都將你O既問題SEND咗俾SKYRC睇......
正負插錯係唔會包.....堅係要買過呢~

ltc128 發表於 2019-4-1 16:23:37 | 顯示全部樓層
最好問左價先,維修加運費分分中等如買隻新嘅
 樓主| kit1989 發表於 2019-4-3 19:17:11 | 顯示全部樓層
其實我都打定輸數,同已經買左隻新
只係覺得有啲可惜⋯啱啱新砌好未落地就俾我整死
上黎試問下有冇得救
phariseelee 發表於 2019-4-23 17:38:14 | 顯示全部樓層
咁橋我最近都燒完電變, 多多指教
另外你張圖果條gaoneng電,電量足唔足呢?